Снимка: БГНЕС
fallback

Едмонд Назарян спечели трета титла за България на европейското първенство по борба в Загреб, след като триумфира по категоричен начин над молдовеца Виктор Чобану на финала в категория до 60 кг. Така националите вече са с три златни медала и имат шанс за още един тази вечер чрез Кирил Милов, съобщи Gol.bg.

Назарян  донякъде изненада съперника си.

Oще по темата
Българският национал спечели първата точка с избутване от тепиха по-малко от 20 секунди след началото и добави още една по този начин още преди партера. В него Назарян довърши съперника с пренасяне и взе категорична преднина.

Двукратният европейски шампион спечели с категоричното 9:0 и вече гледа към световното първенство в Белград, което е и първа олимпийска квалификация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

АнонимеН

преди 1 година

БОРБАТА МЕЖДУ МЪЖЕ НА ТЕПИХ Е УЛТРА ХОМОСЕКСУАЛЕН СПОРТ! ТО Е *** ТО Е ОБАРВАНЕ БЕЗКРАЙ

40

Анонимен

преди 1 година

Браво на момчето! Такива позитивни новини трябват! Малко отмалко да зопченем да проглеждаме и за добро!

39

по-скромно и полека

преди 1 година

Български гражданин е. Това в днешно време е по-важно от това какъв е по народност. Защото се ползва от всички права и задължения на българските граждани, плаща си данъците в България. Спазва българските закони. А и печели медали за България. Вие като сте толкова добри, печелете медали вие. Ама не бил чистокръвен българин... То аз вече като се разхождам по България и нещо боята се мени явно. Бели българи вече няма. Или ако има са малко. Иначе всеки се бие в гърдите, че е чистокръвен ариец, но...

fallback