Снимка: Lap.bg
fallback

Апелативната комисия към БФС взе решение наказанието на Левски за един мач без публика да бъде променено и по този начин само част от Сектор А ще бъде затворен за привърженици в мача с Ботев Пловдив.

В крайна сметка АК към БФС измени наложеното наказание от Дисциплинарната комисия и така вместо целия стадион, затворен ще бъде само Сектор А в домакинския мач на сините, като това не включва закритите помещения, ВИП ложите и ВИП зоните.

Малко по-рано през деня пострадалият физиотепаревт на ЦСКА говори пред медиите, вярвайки, че "истината ще възтържествува".

Всичко за намаленото наказание на "сините" четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

верно

преди 1 година

ако отидете на мач на г0ведат@, е като на война. на финала за купата хвърляха изстелващи се минионки в сектор А, пълен с деца. безмозъчни фенчета са им половината, има и читави хора, но заради тази *** доста хора са с риск да пострадат. как да си заведе детето на мач човек? за псувните и семките няма да говоря, да отидат на мач в германия, англия, испания, да видят как се държи публиката.

10

VladTepes

преди 1 година

Провиненията на феновете на Левски са твърде много и заслужават поне един мач без публика. Редовно хвърлят бомбички и димки.

9

snegorin

преди 1 година

А защо "ПОСТРАДАЛИЯТ" физиотерапевт не е предоставил медицински документ за някакви наранявания? Май изобщо не е пострадал,иначе тоя симулант преди известно време изблъска играч на Левски,при изпълнение на ъглов удар в един мач между двата отбора.

fallback