11

верно

преди 1 година

ако отидете на мач на г0ведат@, е като на война. на финала за купата хвърляха изстелващи се минионки в сектор А, пълен с деца. безмозъчни фенчета са им половината, има и читави хора, но заради тази *** доста хора са с риск да пострадат. как да си заведе детето на мач човек? за псувните и семките няма да говоря, да отидат на мач в германия, англия, испания, да видят как се държи публиката.

10

VladTepes

преди 1 година

Провиненията на феновете на Левски са твърде много и заслужават поне един мач без публика. Редовно хвърлят бомбички и димки.

9

snegorin

преди 1 година

А защо "ПОСТРАДАЛИЯТ" физиотерапевт не е предоставил медицински документ за някакви наранявания? Май изобщо не е пострадал,иначе тоя симулант преди известно време изблъска играч на Левски,при изпълнение на ъглов удар в един мач между двата отбора.

8

Малтийският харпун

преди 1 година

Хахахахаха...,много скоро балона от Подуяне ще гръмне ,и то доста звучно!!!

7

Хахахаха

преди 1 година

А къде е "синята лавина" да вика оставка на Перукан? Нали уж всички бяха против, а? Как обърнаха палачинката само...

6

Анонимен

преди 1 година

На това с бомбите трябва да се сложи край, един човек почина, едно момиче остана глухонямо. Доколкото решението да намалят наказанието - щом е за отбора на всички власти нищо странно няма.

5

Отбора на властта

преди 1 година

Преди няколко години когато в Дисциплинарния правилник имаше точка, по която ако 3 пъти феновете се провинят, отбора отива при аматьорите и тия им клекнаха, та сега ли няма. Докато не утрепят някой с бомбичка, БФС няма да реагира, а не съм сигурен че дори и тогава ще реагира.

4

Горд малтиец

преди 1 година

Тези по цял свят ги гаврят ,че са ***. И ние се позабавляваме с тях наскоро. Но в държавицата им незнайно защо ги подпират всячески и им се помага . За тях има отделни правила . Ами защо ме си играят сами ? Другите отбори толкова ли са загубени? Бойкот ! Ама не ...по - добре за нас анонимните отборчета от малките островни държави да ги има . Така ще вдигаме рейтинг . А те ще стават все по - жалки ...

3

Анонимен

преди 1 година

Явно пак е играло 40 годишното "приятелство"...

2

тъпото говедо

преди 1 година

клиповете са за пред интелектуалците като теб,в съда се изискват други документи ,като медицинско свидетелство ,там не важи принципа колкото повече викаш и обиждаш ...си толкова по-умен!

1

Анонимен

преди 1 година

много тъпо заглавие ,явно автора не е чел доклада от АК ,поискан е документ за нараняването,няма,даже не е и описано къде е нараняването,физиотерапевта е отказал лекарска помощ,няма никакви доказателства и за това искаш да наложиш глоба от над 200 000 лв,защото 10 000 човека на мач по 20 лв са толкоз,повече се очаква от журналист!