Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също взе отношение за освиркания ни химн по време на футболната среща със Северна Македония. Българите победиха с 1:0, но спортът бе загърбен за сметка на обиди и провокации от страна на съседите ни.

Oще по темата
"Случилото се вчера на футболния мач между България и Република Северна Македония е възмутително и недопустимо. Поругаването на българския химн и виковете "българи-татари" показва само едно - тези хора не са узрели да бъдат европейци. Не съжалявам, че като министър на икономиката и индустрията отказах да водя българската делегация на двустранна среща в Скопие след срещата на президента Пендаровски с "ОМО Илинден". Правилно беше и поведението на БСП да не подкрепяме решението на Народното събрание да се даде зелена светлина за приемането им в ЕС. Поздравления за достойното поведение на нашите футболисти и за победата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Корни, нали

преди 1 година

вдигна ветото?!? Сега леле - мале, кво стана! Продажници!

17

Анонимен

преди 1 година

Нинова отново се опитва да се изхлузи като мокра връв с твърдението,че БСП не подкрепили вдигането на ветото! Истината е ,че НЕ гласуваха против,а само въздържал се! Сега се опитват да хитруват нечестно и гадно непочтено по комунистически!

16

Анонимен

преди 1 година

Ние очаквахме да скандират: БСП! БСП! БСП!, а не мискините му, никакво отношение.

fallback