18

Корни, нали

преди 1 година

вдигна ветото?!? Сега леле - мале, кво стана! Продажници!

17

Анонимен

преди 1 година

Нинова отново се опитва да се изхлузи като мокра връв с твърдението,че БСП не подкрепили вдигането на ветото! Истината е ,че НЕ гласуваха против,а само въздържал се! Сега се опитват да хитруват нечестно и гадно непочтено по комунистически!

16

Анонимен

преди 1 година

Ние очаквахме да скандират: БСП! БСП! БСП!, а не мискините му, никакво отношение.

15

Анонимен

преди 1 година

Тва племе е още в диво състояние. Няма от къде да знае как да се държи. То знае само една македония и тва е.

14

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън - Прав си, че има и такива, дето люпят семки, седят и се хилят, когато звучи химн, без значение българският или чужд, или осверкват. Друг въпрос е така ли трябва да бъде? Иначе, всеки иска уважение, но когато трябва по елементарен начин да покаже такова, му е все тая. Няма криви и прави в случия, всички сме в кюпа. Хубавото е, че макар и с един гол, но нашите ги победиха. Има някаква справедливост на тоя свят.

13

Бай Дрън

преди 1 година

Вижте сега...аз не мога да разбера каква е тая истерия по освиркване на химна. Българина по традиция, още от време оно, освирква всякакъв химн, що не е български, а на българския лющи семки или мълчи като риба, ако е футболист. Чудо голямо станало, че българи освиркали българи.Това е ежедневие при нас, дори ей сега под тая статия ще падне яко освиркване и оплюване...кой когото хване и където свари.

12

Анонимен

преди 1 година

Нинова - на всяко гърне мерудия! Пенкилер, тВа политика, оръжие, петроли, футбол....къде каквото стане, тя трябва да си каже "тежката" дума. Уффф......

11

абе

преди 1 година

Нали любимите й колхозници от мАсква създадоха тая ''Македония'' барабар с анти-българското промиване на мозъци в полза на сърбите, та какво има да се ''възмущава'' нашата?

10

Време за Възраждане!

преди 1 година

С въздържал се! Само Възраждане гласува СРЕЩУ премахването на ембаргото!

9

Анонимен

преди 1 година

Възмутително било за Корнелка, но явно няма кой да обясни на русофилски й мозък, че въпросната 'държава' Македония съществува и е създадена на времето благодарение на любимите й руски колхозници.

8

Анонимен

преди 1 година

Киро десетката Киро Космонафта

7

Анонимен

преди 1 година

Македонопитеците вместо да се оправят цивилизационно, по-зле стават

6

Анонимен

преди 1 година

Филипините и факултето Лошо няма

5

а на

преди 1 година

А на този, който намеси руснаците (каква наглост, защото именно те създадоха изкуствената държава Македония, късайки месо от Майка България) да му напомня - няма как да освиркваме руския химн, защото за щастие руснаците са отстранени от всякакви форуми, докато не се осъзнаят и не отстранят сатрапа си, който праща децата им на смърт, насъсквайки ги да оскверняват земята, домовете и да унищожават живота на техните братя украинци.

4

Анонимен

преди 1 година

Смятай колко са зле макетата, щом нашите са ги били хахахаха

3

Анонимен

преди 1 година

Тея са големи каиши. За съжаление ЕС трябва непрекъснато да се разширява, за да съществува, подобно на една пирамида. Изгледайте интервюто на доц. Сарийски по темата.

2

мда

преди 1 година

Освиркването на чужд химн е срамно и неандерталско, а останалия свят се смее на ***, които го правят. Добре е и нашите ултраси да го осъзнаят и да разберат, че с освиркването на чужд химн единственото, което предизвикват е съжаление по свой адрес. Всеки нормален човек гледа на тези, които освиркват химн като на интелектуално, културно и всякак изостанали и осакатени в развитието си индивиди.

1

Анонимен

преди 1 година

Има 2 типа македонци. Такива, които казват как дядо им се е бил за майка България и не са с промити мозъци и такива, които благодарение на първия ви приятел Русия се чувстват с друго самосъзнание.