Снимка: БГНЕС
fallback

Още един сребърен медал добави Стилияна Николова към колекцията си от Световното първенство по художествена гимнастика в София.

Така отличията й стават общо три, след като вчера завърши втора във финала на обръч, а по-рано днес взе медал и на бухалки, предава БГНЕС.

Във финала на лента Стилияна Николова заслужи 31.850 точки, като остана единствено след София Рафаели от Италия (31.850). Бронзовият медал е за Екатерина Веденеева от Словения.

Утре, 16 септември, надпреварата продължава, но при ансамблите. Началото на състезанието ще бъде дадено в 14.30 часа с изпълненията на двете съчетания (5 обръча; 3 ленти и 2 топки).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ИЗМСЛЕН СПОРТ ФЕКТОВКА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ! НИКАКВА ФАЙДА ОТ НЕГО!

5

Оня

преди 1 година

До stopЖивота ни става по-добър с това, че се случва нещо хубаво и красиво и не остваме злобни хейтъри които нищо друго не могат освен да НЕ харесавт нещо което някой е постигнал. Сигурен съм че твоя живот и дейност са изпълнени със смисъл и дърпаш човечеството изключиелно много напред.

4

Комплексар

преди 1 година

В целия свят държавите си правят световни първенства, за да си ги печелят сами и винаги съдиите подпират домакините. Само България прави световно, за да спечелят държави като Италия и Германия, дето не са и сънували, че някога ще са първи. А ние се успокояваме, как е "огромен успех" да си вечният втори. За какво журито връчи 3-ти златен медал на тая хърбава италиянка? Нали вече си имаше 2? Изобщо не беше по-добра от Стилияна, ама "само с няколко десети разлика" отново я пробутаха.

fallback