Снимка: БГНЕС
fallback

Левски и НАП са се разбрали да отворят нова глава в преговорите помежду им в края на годината. Сините са доста сериозен длъжник към приходната агенция. Неофициалният дълг е малко под 10 милиона лева, като сумата е формирана по две пътеки. По едната сините отдавна са осъдени и трябва да плащат всеки месец по около 145 хиляди лева вноска към НАП. С това се бяха заели запалянковците с директни дарения и членски внос.

Има обаче изоставане и от агенцията няколко пъти са пращали предупредителни писма до ръководството на Левски. Стигна се дори до размяна на реплики между шефа на НАП Румен Спецов и треньора на сините Стоилов през медиите, като се включи и изпълнителният директор Иво Ивков.
Сега ключова точка от шефа от „Герена“ е до края на календарната година Левски да скъси дистанцията с два милиона лева, след което двете страни да преговарят и подпишат ново споразумение за изчистването на оставащите задължения напред във времето.

Още за задълженията на "сините" - четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Теди

преди 1 година

НАП колко имат да вземат от Мар Тина Атанасински

20

Анонимен

преди 1 година

Наско нали все се пищови, че пари дава, пък все му остане някоя заплатка за нов джип. Всички плюят против социализма, но МВР ги издържаше тия куцци коне тогава. И певци, и аристи, и и спортисти все бяха на щат към предприятия. Само дето бачкаторите ги няма вече няма как фалиращи заводи да издържат по 200-300 лешояда. Помним и Нефтохим Бургас и 20-те му отбора на гърба като лешояди на мъърша.

19

Див Петел

преди 1 година

Безродниците, отрочета на комунистическа полюция, като си нямат собствен отбор и жадно сричат новити за ЛЕВСКИ, а още по - жадно кълват със свинска упоритост гадни коментари по адрес на Отбора на народа. Пишете си мръсотиите под публикации за Осъм Ловеч. Грух, грух, грух.

fallback