21

Теди

преди 1 година

НАП колко имат да вземат от Мар Тина Атанасински

20

Анонимен

преди 1 година

Наско нали все се пищови, че пари дава, пък все му остане някоя заплатка за нов джип. Всички плюят против социализма, но МВР ги издържаше тия куцци коне тогава. И певци, и аристи, и и спортисти все бяха на щат към предприятия. Само дето бачкаторите ги няма вече няма как фалиращи заводи да издържат по 200-300 лешояда. Помним и Нефтохим Бургас и 20-те му отбора на гърба като лешояди на мъърша.

19

Див Петел

преди 1 година

Безродниците, отрочета на комунистическа полюция, като си нямат собствен отбор и жадно сричат новити за ЛЕВСКИ, а още по - жадно кълват със свинска упоритост гадни коментари по адрес на Отбора на народа. Пишете си мръсотиите под публикации за Осъм Ловеч. Грух, грух, грух.

18

Интересно

преди 1 година

Нас Локо София ни пратиха във В група за 700 000, без да ни се предлагат споразумения. До кога ще подпираме превдо отборчето от Подуене?

17

HeinrichHimmler

преди 1 година

До АнонименЩе порите вие ли бе ? Дето не можете да изиграете два мача за седмица ? Докога ще отлагате мачовете, нали *** обичаше много да играе сряда-събота ? Защо отлагате ? От Славия ли ви е страх, или от Черно море ? Или от малтийците от Хамрун да не ви станат новото географско откритие ли ? Еврои.д.иотски отбор, който живее като *** на гърба на данъкоплатците! Ако Васил Кунчев беше жив щеше да се срамува от вас палячовци!

16

Сахар

преди 1 година

Те постоянно сключват някакви споразумения с НАП и после не ги спазват, но последствия няма.Ако си някоя малка фирма 5-10 служителя ще те пръснат.

15

Анонимен

преди 1 година

Припоците газ пикаят.. Ще ви порим като риби ловешки селяци

14

НИК

преди 1 година

Шиши да се активира бързо. и без това издържа отборчето от 2 години насам.

13

Е,

преди 1 година

Какво са два милиона за феновете?

12

Аз

преди 1 година

От тука надолу, голямо *** пада.Нещо тиретата ви е напекла жегата.

11

?!?

преди 1 година

Божковия Левски получи кредитна линия от НАП - а на Спецов. Защо ли? Но все пак идва момент и за плащане

10

Анонимен

преди 1 година

Скоро ЛеФски - Бистрица! Тиретата от Подхуенье

9

HeinrichHimmler

преди 1 година

Как взимат лиценз всяка година? Защо Локо София бяха извадени за един милион задължения преди няколко години, а тези галеници на властта със задължения от десетки милиони си играйкат в А група? Ще има ли държава на тая територия или за правилните хора винаги ще има реверанси? 40-годишното приятелство на Перуката и Комарджията ли ги крепи ? Докога Перуката ще стиска властта, вместо да даде шанс на Бербатов? Докога ще чакаме класиране на голям форум? Колкото и да увеличават отборите все не става

8

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да се намерят пари за държавния о(т)бор, който качи бюста на Сталин на Мусала! Старите комунисти ще намерят пари за тази клоака на некадърността в жк Сухата река!

7

Зозо

преди 1 година

То не бяха мъки, Черепа, Шиши, Боко..... Закривай - фалит и пращане в Щ група :)))))))))

6

Анонимен

преди 1 година

Лефски Подуене + ДПС = Вечна дружбаСпокойно, Шиши ще даде пари!

5

до номер 4

преди 1 година

Наско няма пари даже да си купи ***, Шиши му е дал една G класа и му погаси част от дълговете, които беше натрупал на комар, защото щяха да му вземат къщата!

4

джобни пари :)

преди 1 година

кво са за наско милионера собственик на левски 2 млн. лв. ?

3

Бико

преди 1 година

До "естет" . Прошляци сте вие,просите от джуджето.

2

Анонимен

преди 1 година

айде сега лефскито пак ще проси пари от привърженици