Снимка: БГНЕС
fallback

ЦСКА не успя да надвие Македония Гьорче Петров в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят завърши без попадения, а в края българският отбор дори трябваше да трепери.

"Червените" имаха игрово предимство през цялото време, а в края на първата част получиха и огромен емоционален допинг заради червения картон на Лемос.

Oще по темата

След почивката обаче родният евробоец не успя да разгърне пълния си потенциал, по никакъв начин не се възползва от численото си предимство и дори се размина с изоставане в резултата при само едно създадена голова ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Цар Иван Владислав

преди 1 година

Метафората е супер- Цска доминира, но победата избяга??? Ка да избяга като я нямаше никъде? С тия смешници макет-а и с човек повече! Но комент. Ужъъъсссс.

21

реалист

преди 1 година

Слабички сме, няма какво да се лъжем. Вместо да надграждаме, с всеки сезон сме по-слаби. Тая година титлата е мираж, а в Европа ще отпаднем безславно. Това е положението.

20

Бай Пенчо

преди 1 година

От ЦСКА само следните играчи стават: Бусато, Евтимов,Кох, Матай, Турицов, Шопов, Йомов и Вион. Отчасти Кръстев, Юга, Дончев, Хр.Петров, Махмутович, Смоленски и Живков. Останалите са пълно РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!!

fallback