fallback

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната медия след първата тренировка от предсезонната подготовка на тима. Той разкри първите си впечатления от отбора и говори за начина, по който иска червените да изглеждат под негово ръководство.

"Първите ми впечатления са изключително позитивни. ЦСКА е голям отбор и разполага с фантастична база в Панчарево. Футболистите направиха отлична тренировка днес. Надявам се всичко да е както трябва", започна сръбският специалист.

"Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България. Играл съм в един голям клуб в Сърбия – Партизан, който е най-добрият отбор в Сърбия, подобно на ЦСКА в България. Знам, че очакванията тук са много големи. Всички ние очакваме да съумеем да постигнем велики неща", посочи той.

"За начало мога да обещая, че ще бъдем посветени на всичко, което правим, с желание за съвместна работа с футболистите, за да постигнем успехи за ЦСКА.

Самият аз бях офанзивен футболист и моята треньорска философия е такава. За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно, няма да се откажа от това. Много е рано да говоря за стила ми като треньор, но определено ми се иска да играем офанзивно“, заяви Илич.

Какво още каза Саша Илич чуйте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Реплика

преди 2 години

Два месеца и ще разбереш че нишо няма да стане. После към Сърбия

5

Евала

преди 2 години

Нищо няма да стане. Такава е системата в Литекс .Сега като шитнат и Кайседо, съвсем ще я втасат.

4

Анонимен

преди 2 години

Ня тия все вЕлики неща им в главите...

fallback