Снимка: Facebook
fallback

Престрелка в столицата. Бой, последван от стрелба, е станал тази вечер на "Южната дъга" на "Околовръстното шосе" на София. Двама са ранени в краката, транспортирани са във ВМА. Единият от простреляните е в тежко състояние.

Всичко се е случило на бензиностанция, близо до заведение за бързо хранене. На място са изпратени полицаи и криминалисти.

По информация на източници на

Bulgaria ON AIR

на мястото са били певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, и футболистът на ЦСКА Георги Йомов.

Всички замесени в скандала са отведени за разпит в 7 РПУ.

На мястото на стрелбата работят полицаи и криминалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

ей тиииии

преди 1 година

До Анонимен 100 Така е.Юмрукът на боцко тиквуна в личето на ългария върна простотията и докара *** в Столицата.Даде им право да праят какво си искат.Да дрифтят и убиват хора по пт и извън пътя.А кирчо и кокорчо се навеждат на Началниците на ай боц тиквун повече от всички.И не ги интересува вищо друго.Разбра ли ме,или да го повторя!

87

Optimus до 115

преди 1 година

Точно така. Агресията покрай 90-те беше въведена за съжаление като норма за поведение и като нещо което прави един мъж куул и успешен, което е разбира се глупост. Няма смисъл, особено пък на пътищата. Но комбинацията от вродена глупост и кофти манталитет с погрешна ценностна система си е неприятна история...

86

..

преди 1 година

ако просто всеки си гледа пътя и не се ерчи на ляво и на дясно всичко ще е нормално. не мога да разбера непознати хора в такива ситуации защо въобще ги предизвикват и какво делят.. ако пък има някой тотален *** който си го търси сам просто игнор а не като сега да го превъзпиташ и после по мвр-та и медии и тъпотии. радвайте се на живота и които иска да се бие и заяжда да ходи в зала професионалистите да му изкарат желанието и агресията за 5 - 10 мин

fallback