88

ей тиииии

преди 1 година

До Анонимен 100 Така е.Юмрукът на боцко тиквуна в личето на ългария върна простотията и докара *** в Столицата.Даде им право да праят какво си искат.Да дрифтят и убиват хора по пт и извън пътя.А кирчо и кокорчо се навеждат на Началниците на ай боц тиквун повече от всички.И не ги интересува вищо друго.Разбра ли ме,или да го повторя!

87

Optimus до 115

преди 1 година

Точно така. Агресията покрай 90-те беше въведена за съжаление като норма за поведение и като нещо което прави един мъж куул и успешен, което е разбира се глупост. Няма смисъл, особено пък на пътищата. Но комбинацията от вродена глупост и кофти манталитет с погрешна ценностна система си е неприятна история...

86

..

преди 1 година

ако просто всеки си гледа пътя и не се ерчи на ляво и на дясно всичко ще е нормално. не мога да разбера непознати хора в такива ситуации защо въобще ги предизвикват и какво делят.. ако пък има някой тотален *** който си го търси сам просто игнор а не като сега да го превъзпиташ и после по мвр-та и медии и тъпотии. радвайте се на живота и които иска да се бие и заяжда да ходи в зала професионалистите да му изкарат желанието и агресията за 5 - 10 мин

85

1

преди 1 година

"селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна" мога да го на пиша под 80 процента от новините в България и все ще е верно.

84

Анонимен

преди 1 година

Нормално софииско рвроатлантикоГендарско ежедневие

83

Анонимен

преди 1 година

Йомов като армеец би трябвало да умее да стреля. Не ги ли водят на стрелби.

82

Анонимен

преди 1 година

114- ТОВА ДОНЕСЕ П ПРОМЯНАТА ВЪРНА МУТРИТЕ И ЧАЛГАТА- ЧАЛГАТА И ИЦО ХАЗАРТА СА В НС ДАЖЕ ПИЯН ТОШКУ ЧАЛГАРЯ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО КУЛТУРА

81

Анонимен

преди 1 година

Чалгарка и футболист, какво повече може да се каже. Идолите на прос*ия българин.

80

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН ЮМРУК ВЪРНА МУТРИТЕ- ТАКАВА ПРЕСТЪПНОСТ ИМАШЕ ПРЕЗ 90 ГОДИНИ

79

Анонимен

преди 1 година

Деградацията на България, чалга, футболист, дрога, алкохол, оръжие. На входовете, на училищата се друсат и никой не им прави забележка.

78

Анонимен

преди 1 година

Престрелка не значи ли стрелба от повече от една страна?

77

Анонимен

преди 1 година

Имаме си фолклор - футболист, мутри, бицепси, татуировки, чалгарки, джипове, бензиностанции, дискотеки, стрелби. Лошо, лошо - не учат достатъчно дядо Вазов в училище. А и пушат организирано в междучасията пред училищата. Лошо.

76

Анонимен

преди 1 година

Това,че колата е била там и я е дал на брат си,не означава,че той е стрелецът.Но...какъв шанс,да оплюем цесекар!Дано успее да осъди онези "медии",които чули недочули го оплюват.Има камери,ще се разбере.Все пак е бензиностанция,има движение.

75

анонимен

преди 1 година

Неочаквано добра комбинация-футболист и фолк певица. Явно по акъла се събират заедно.

74

Анонимен

преди 1 година

Балканско веселие, сър!

73

Анонимен

преди 1 година

Футболист, чалга певачка, престрелка, бензиностанция с нафта по 4 лв. литъра - българска идилия.

72

Гадовете от 7-мо

преди 1 година

Невинните- виновни. Виновните - герои . Аз съм потърпевш . При " -20 " градуса на планината Витоша намерих под леда мобилен телефон , занесох им го , а те ми казаха след 4 часов престой в 7-мо , че съм го откраднал и съм бил клошар и ме насилиха да бъркам по кошчетата им за да им покажа какво съм правил Едва не ме набиха полицаите пред самия вход на 7-мо полицейско.

71

Анонимен

преди 1 година

Бързали са за отстъпката от 25 стотинки на литър да вземат. Тази бензиностанция по принцип я избягвам. Сборище на криминални елементи и наркопласьори.

70

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

мутристан БГ

69

Кико

преди 1 година

Фолк певица + футболис= резултата???