Снимка: БГНЕС
fallback

Единствената ни представителка на световното по лека атлетика в зала Мирела Демирева остана далеч от медалите на първенството в Белград.

Българката стратрира без грешка на 184 см, след това преодоля и 188 см от първи опит, но се провали на 192 см, височина която не се оказа проблем за седем от съперничките й в сектора.

Така Мирела се нареди на осмо място. Битката за отличията продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Kpss

преди 2 години

Тая ми е много гнусна нещо.......

15

Случаен минувач

преди 2 години

Момиче, спри да скачаш вече. Мина ти времето, вече си над 30 години. Помисли си за семейство, деца, такива работи. Стига да го пожелаеш, ще имаш и семейство и деца, ти все още си красиво момиче. Имаш си сребърен медал от олимпиада, бъди доволна, много състезатели и това нямат. Но вече започваш да се излагаш, няма смисъл.

14

Анонимен

преди 2 години

Мирела е напълно конкурентноспособна.За разлика от вас, аз гледам всички турнири, включително и националните.В момента украинката Магучих е близо до рекорда на Стефка Костадинова. Има и други украинки, които скачат колкото Демирева, но резултатите им са от първи, а не от трети опит.Значи Мирела има резерв, има какво да научи.Австралийките са старателни и се учат непрекъснато.Мирела е много добра, с много възможности, но трябва някой да й поправи засилването преди скока.

fallback