Снимка: БГНЕС
fallback

Гостуващият Царско село сензационно спъна ЦСКА при нулевото равенство между двата отбора на стадион "Българска армия". Срещата беше от 23-ия кръг на родната efbet лига.

"Червените" очаквано имаха превъзходство, но така и не съумяваха да настроят мерника си през първото полувреме, регистрирайки само един точен изстрел.

Малко след рестарта на играта Георги Йомов имаше добра възможност, но неговият удар беше спасен. Гарсес отигра атрактивно със задна ножица, но кълбото профуча над напречната греда. В 96-та минута Бисмарк Чарлс би на сантиметри от дясната греда.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Щирлиц

преди 2 години

Тройчо сгреши още на лагера в Турция, когато в последния ден ЦСКА изигра две контроли в един ден.тпгава той явно раздели отбора на титуляри и резерви,а тогава "втория" отбор загуби с 0:4 от македонския фк академия пандев.сега тези футболисти му подляха вода и нещата отиват към уволнението на Тройчо...кз Литекс!

17

Домата

преди 2 години

Стойчо е прав че омлет се прави с яйца. Ама пропусна че трябват и още добавки, а и бъркане!!! Той какво чака да му донесат яйцата и готово?! А че трябва работа? Кой работи с Яник? А да го карат по 2 часа на ден извънредно да центрира и шутира. Защо не пусна един път от началото Калоян Кръстев, Християн, Асен, ..... Все едни и същи върти. Я да погледне как ги прави нещата Клоп. 18 годишни момчета титуляри. Старите влизат като се запече мача.

16

Цска умря

преди 2 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

fallback