18

Щирлиц

преди 2 години

Тройчо сгреши още на лагера в Турция, когато в последния ден ЦСКА изигра две контроли в един ден.тпгава той явно раздели отбора на титуляри и резерви,а тогава "втория" отбор загуби с 0:4 от македонския фк академия пандев.сега тези футболисти му подляха вода и нещата отиват към уволнението на Тройчо...кз Литекс!

17

Домата

преди 2 години

Стойчо е прав че омлет се прави с яйца. Ама пропусна че трябват и още добавки, а и бъркане!!! Той какво чака да му донесат яйцата и готово?! А че трябва работа? Кой работи с Яник? А да го карат по 2 часа на ден извънредно да центрира и шутира. Защо не пусна един път от началото Калоян Кръстев, Християн, Асен, ..... Все едни и същи върти. Я да погледне как ги прави нещата Клоп. 18 годишни момчета титуляри. Старите влизат като се запече мача.

16

Цска умря

преди 2 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

15

Случаен минувач

преди 2 години

Това не е ЦСКА, бе! ЦСКА умря на 9 септември 2016. Това е отборът на Литекс, докаран в София и обявен - "От утре ще се казва ЦСКА". Това е измама, това ЦСКА ми стана най-противният отбор! Защо търпим тази измама, заради 1000-2000 припознавача, които се правят че не виждат очевидното??

14

Анонимен

преди 2 години

ЦСКА-- е руски проект на В.Златев и сие по оста Правец-Етрополе.Искаха да се покажат като спасителите .Даже построиха къща на Ицето да Миризливата река .

13

Recognizor

преди 2 години

Стиха вече с тоя Стойчо. И през 2004 ни беше треньор, ама нищо не направи и играта на Литекс не спореше. Заги е най-удачният вариант! Докато носеше наш екип, стана национал на България! А бе, наше момче е, а се раздава за Славия. Заги, легендо, върни се при нас час по - скоро

12

Фен

преди 2 години

Е то имаше повече футболисти от публика. Футбол никакъв, а най-интересното че някакво недоразумение в българския футбол царско село играе с един куп чужденци и то в а група

11

Анонимен

преди 2 години

Честно,чудя му се на ГришаюГанчев,затри супер проекта си в Литекс.Това беше шедьовър за Бг.И за какво..за някакво умряло Цска.

10

Стойчо Младенов

преди 2 години

Колко креативни халфа купи Гриша Ганчев зимата? Нито един!!! Отдавна алармирах, никой не ме чу. Защо аз да съм виновният?

9

Живко от Варна

преди 2 години

Не е нормално България да иска на мен да не ми върви в живота и да нямам приятелка !Щом като България иска аз нямам успехи и постижения в живота ми и да нямам приятели и приятелка както и лично щастие, значи не е нормална страна !

8

Цска - ха-ха-ха

преди 2 години

От кръстословица - слаб български футболен отбор, който го бият редовно на най-слабите международни турнири, с 4 букви, започва с Ц и завършва на А ? Май, че е Цска, нали?

7

Цска-менте

преди 2 години

Тия червени отрепковци са свикнали от създаването им само да ги бутат. Откакто го няма БКП-то са гола вода. Ако ги нямаше комунистите щяха да имат най-много 5 титли в историята си.

6

Цска-фалшива новина

преди 2 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

5

гг

преди 2 години

Къде е плоски...

4

Живко от Варна

преди 2 години

Не е нормално България да иска на мен да не ми върви в живота и да нямам приятелка !

3

Анонимен

преди 2 години

Време е НеуСтойчо да прибере поредната неустойка...

2

3-чо

преди 2 години

Боби е виновен

1

L

преди 2 години

LИТЕКС