Снимка: БГНЕС
fallback

Името на легендарния стадион на Барселона "Ноу Камп" ще бъде променено за първи път в историята му и съоръжението вече ще се казва "Спотифай Ноу Камп", съобщава в. "Марка".

Промяната е част от сделката между каталунския гранд и музикалния стрийминг гигант, която е на стойност 280 милиона евро, предаде БГНЕС.

Според информацията Барселона ще получава по малко под 100 милиона евро на година през следващите три сезона, но в замяна ще трябва да добави името на Спотифай към това на стадиона си. Като допълнение логото на компанията ще бъде поставено на екипите на мъжкия и женския отбор на Барса.

Очаква се сделката да реши част от тежките финансови проблеми на Барселона и да позволи на клуба да бъде активен на летния трансферен прозорец след края на сезона.

Според "Марка" голям дял от първия транш от парите ще бъде вложен в закупуването на голмайстора на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, който е желан от редица водещи европейски клубове.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Do 5Изкаш да кажеш Реал Мадрид

7

До 2

преди 2 години

Щом си физическо лице и раздаваш заеми - може да очакваш скоро Спецов да те навести. Маркетингът да рекламираш кредитите си в статии на новинарски сайтове изобщо няма да го коментирам.

6

Щерю

преди 2 години

А догодина стадионът щял да се казва - С Путин бей ноу...

fallback