Снимка: БГНЕС
fallback

Куотърбекът на Синсинати Бенгалс Джо Бъроу има допълнителен стимул неговият тим да спечели предстоящия Супербоул.

Най-чаканият сблъсък в американския футбол е на 14 февруари на Софи Стейдиъм в Калифорния. Съперник на Бенгалс е Лос Анджелис Рамс.

При успех на Бъроу бе обещана бурна нощ от популярната местна порнозвезда Ришел Риан. Тя признава, че си пада по аса на НФЛ не отсега, пише "Телеграф".

„Отдавна исках да ви кажа колко е сладък“, написа Ришел и публикува няколко свои разголени снимки, за да мотивира още повече Джо Бъроу.

Еротични снимки на Ришел Риан вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До драскачите

преди 2 години

Само, че мача е на 13 не на 14ти

12

Анонимен

преди 2 години

Стана ми интересно и и погледнах снимките......според мен много по-силна мотивация ще е, ако го заплаши със секс при загуба на играта!

11

Бааааго и дзвера

преди 2 години

И аз и видях снимките .... Щъ пувърна. Добре че има Фотошоп и филтри на снимките та да предотврати сърдечен удар при хората със слаби сърца, но дори и с тези корекции конската физиономия не може да се скрие . Въпреки това съм сигурен че ще си намери фенове сред читателите на медията . Все някой млад отчаян Чики..Боец или утрепан съпруг с пре грозновата жена, могат да изявят симпатиите си към тоя кон. Аз бих казал - Дано Синсинати да загубят и да спасят куотърбека си от това мъчение "бурна нощ"

fallback