Снимка: БГНЕС
fallback

Вторият поставен Даниил Медведев за втора поредна година се класира за финала на Откритото първенство на Австралия по тенис. Там го очаква Рафаел Надал.

Oще по темата
Руснакът се наложи със 7:6(5), 4:6, 6:4, 6:1 над №4 в схемата Стефанос Циципас от Гърция в Мелбърн на „Род Лейвър Арина“ след 2 часа и половина игра.

"Ще играя отново срещу един от най-великите, отново срещу играч, който се бори за 21-а титла – не знам дали Рафа е гледал финала в Ню Йорк, но съм сигурен, че Новак ще гледа този. Първият ми финал в Големия шлем беше срещу Надал (в Ню Йорк), много дълъг, ще се опитам да го победя този път, очаквам много тежък двубой, разбира се", каза руснакът в интервюто на корта.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

1.43 коеф. за победа на медведев и 1.53 за победа на надал,добра печалба

22

Джей Джей Окоча

преди 2 години

Медвдев не е на нивото,на което трябва да бъде! Но днес срещу Ципас показа много здрави нерви,допусна ранен пробив в 3 сет,но го върна! Първия сет от 1 на 4 в тай-брека,успя да вземе сета! Срещу Надал ще му трябват мощни 'уинъри',по-малко непредизвикани грешки и дано не изпусне 1 или 2 сета,докато се настрои за истинската битка! За Медведев съм,дано пречупи Надал във важните моменти от сетовете! Надал няма асове в арсенала си! Мачкай грингото!

21

Deep Zone

преди 2 години

Никъде не съм казал, че Надал ми е любим, но ВСЕКИ е за предпочитане пред Медведев. Руснакът е много далеч, да не кажа светлинни години от класата на най-великите. То дори разни анонимници като *** Хенман и Мъри играеха повече тенис от тоя кап*т.

fallback