23

Анонимен

преди 2 години

1.43 коеф. за победа на медведев и 1.53 за победа на надал,добра печалба

22

Джей Джей Окоча

преди 2 години

Медвдев не е на нивото,на което трябва да бъде! Но днес срещу Ципас показа много здрави нерви,допусна ранен пробив в 3 сет,но го върна! Първия сет от 1 на 4 в тай-брека,успя да вземе сета! Срещу Надал ще му трябват мощни 'уинъри',по-малко непредизвикани грешки и дано не изпусне 1 или 2 сета,докато се настрои за истинската битка! За Медведев съм,дано пречупи Надал във важните моменти от сетовете! Надал няма асове в арсенала си! Мачкай грингото!

21

Deep Zone

преди 2 години

Никъде не съм казал, че Надал ми е любим, но ВСЕКИ е за предпочитане пред Медведев. Руснакът е много далеч, да не кажа светлинни години от класата на най-великите. То дори разни анонимници като *** Хенман и Мъри играеха повече тенис от тоя кап*т.

20

Анонимен

преди 2 години

До Зона - като много честен и разбирач ,какво да следва за Циципас и баща му ?На колко турнира вече ги изхващаха с тарикатлъците им? Ааа, този е "добър" ,щото може да прецака съперника за нагласената му титла на любимия ти Надалчо ,Жалко ,че си гледал 25г тенис ,ако е истина , никой не обича Надал , от малък е с номерата си , а чичо му хрантути от самото начало шефовете на тениса и така ,този стана "велик" в колко турнира си пробутва номерата ,когато мачът стане напечен и съдиите си мълчат

19

Анонимен

преди 2 години

Циципас днес пак прекали с разговорите с баща му по време на мача, както и с бавенето при изпълнение на сервиз. Съдията не беше на ниво в това отношение и заслужено Медведев го критикуваше.

18

Deep Zone

преди 2 години

По-противен тенисист от Медведев не съм виждал, а гледам тенис над 25 години- нито техника на ударите, нито харизма, нито нищо....Доколкото разбирам, днес е продължил с изцепките като е казал на съдията, че е ***. Ако бях на мястото на организаторите, директно го отстранявах от турнира с черен печат като Джоко :D Разбира се, че съм за Надал на финала :) Все пак не съм руски *** като пишещите тук :D

17

Анонимен

преди 2 години

Стискам палци за Данила Медведев.

16

Анонимен

преди 2 години

Още с победата над Джокович нa US Опън,беше ясно че той е Човека. С лека физика, дълъг размах и голяма крачка - идеален за нов номер 1. Циципас, Зверев са също много добри, но Даниил има и желязна психика. На Надал ще му е безкрайно трудно за 21-ата голяма титла.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Добър мач,Медведев! Напред,с теб сме!

14

Анонимен

преди 2 години

Давай, Медведев, с теб сме!

13

Анонимен

преди 2 години

(победителя) е ясен. СЪДИЙТЕ.

12

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Медведев ,но как издържа целия турнир на провокациите...само адмирации, игра чудесно и показа на интригантите , приготвили титлата за чичо Надал, че е мъж на място , самохвалкото Беренити , тенисист ,шото родителите му разхождат шефовете на тениса по италианските курорти ,се спука да се мазни на Нандролона ,вместо да играе като мъж, а Ципката и баща му направо потресоха с нескопосаните си опити да разконцентрират Медведев - съдията на корта да му спрат правата за винаги

11

Анонимен

преди 2 години

Публиката ще е срещу Медведев - помните в началото какъв скандал стана при интервюто от Джим Къриер.

10

Анонимен

преди 2 години

Да отнася и мазният ибериец Надал и да се приключва!

9

Анонимен

преди 2 години

Медведев е най-добрият тенисист в света през последните месеци, но Надал е много опитен. Очаквам интересен финал. Циципас също заслужаваше да стигне до финала.

8

Анонимен

преди 2 години

ЕДВА ЛИ ЩЕ ДОПУСНАТ МЕДВЕДЕВ ДА ПОБЕДИ НАДАЛ. ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА НАДАЛ. СЪДИЙ, ОРГАНИЗАТОРИ, МАНИПУЛАТОРИ И КУП ДРУГИ.

7

Анонимен

преди 2 години

Богаташкия спорт тенис се оказа пълен с допинг .Никой не преследва ни Надал ни Джокович ни Федерер .Закривай

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 На измамата вече административна пречка ли и викат?

5

Точен

преди 2 години

Надал предаде справедливостта в тениса и е редно да бъде наказан.

4

Давай Дани

преди 2 години

Отмъсти на този Пуяк за Ноле !