Снимка: БГНЕС
fallback
Антъни Иванов завърши 33-и на 50 метра бътерфлай на световното първенство по плуване в малък басейн в Абу Даби, OAE, съобщи БГНЕС.
 
22-годишният българин Иванов записа време 23.42 секунди в сериите и не успя да се класира за полуфиналите на въпросната дисциплина от Световното.
 
Най-бърз в сериите на 50 метра бътерфлай на шампионата в Абу Даби стана Дилън Картър (Тринидад и Тобаго) с резултат 22.36. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

кок

преди 2 години

До До 20Странно - откъде знаеш за "великата" българска история, след като няма никакви надеждни източници, от които можем да разберем каквото и да е преди падането ни под османска власт ? Пропаганда за великата гръцка история - ха ха! Има ли нужда от пропаганда? Не се излагай... дори буквите на които пишем са създадени на основата на гръцката писменост от двама братя, родени в Солун, тогавашна Византия. Я сподели с всички ни какво велико българско е спестено в историята?

22

Анонимен

преди 2 години

Като стана дума за бул. България - не знам кой умствено-изостанал човек управлява светофарите, но в пикови часове на Гешев и на Каблешков се чака по 1/2 час, за да пресечеш бул. България - просто пускат зеленото за има няма 10 секунди. Преди като имаше карулки с дебели хрантутници вътре все пак беше по-добре регулирането.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не си е правил джуките, нещо намопмани изглеждат - поредна западна ценност, точно като джендърското му име.

fallback