Снимка: БГНЕС
fallback

Оле Гунар Солскяер изглежда пред уволнение, след като и Уотфорд срази Манчестър Юнайтед с 4:1 на своя "Викаридж Роуд" в 12-ия кръг на Висшата лига.

"Червените дяволи" бяха трагични през първото полувреме, в което "стършелите" пропуснаха дузпа, но въпреки това поведоха с 2:0.

Гостите върнаха едно попадение след паузата, но Хари Магуайър бе изгонен, а Роналдо и Фернандеш направи серия пропуски преди Уотфорд да вкара два пъти в добавеното време и да стигне до успеха.

Така Клаудио Раниери се наслади на страхотна победа и тимът му вече има 13 точки, докато Юнайтед остана със 17 и Солскяер изглежда абсолютно сигурно, че ще бъде уволнен.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Лестър магьосници ли са, че взеха 87 милиона за това дръвце?

8

До 1

преди 2 години

Състава е напълно объркан затова губят. Според теб Линдельоф от класата на Байи ли е? Или пък Мактомини е по-креативен от Ван де Беек? А с какво Рашфорд заслужава титулярно място в Юнайтед като Лингард има повече голове от него за последните 2 сезона и то като резерва играеща зад нападателя? Оле е ъпсурден с този състав и без лиценз за треньор щях да взема повече точки от него. Виж му фаворита Макгуайр всеки мач е последна дупка на кавала. По-неадекватен е от Фил Джоунс.

7

До 5

преди 2 години

Съгласен съм с теб. Роналдо не пресира защитниците. Кавани и Лингард са класи над него в това отношение. Заради слабата дефанзивна игра на Роналдо Юнайтед не може да отнеме топката преди центъра и оставя огромен брой атаки пред тяхното поле. Кавани е контузен и се вижда, че Юнайтед не могат да отнемат и една топка. Ако Оле не бъде освободен Лингард ще напусне. Вижда се, че масово футболистите са недоволни и чакат Оле да бъде освободен.

fallback