Снимка: Lap.bg
fallback

На спортните мероприятия в България, както на открито, така и закрито, ще се допускат фенове само при наличието на зелен сертификат за завършен цикъл на ваксинация, преболедуване на COVID-19 или отрицателен PCR тест до 72 часа, или антигенен тест до 48 часа, съобщи здравният министър Стойчо Кацаров.

Oще по темата
Той подчерта, че изискването за зелен сертификат ще важи както за залите, така и за стадионите. Според новата заповед на Министерството на здравеопазването, която влиза в сила в полунощ на 21 октомври, тренировъчни занятия на закрито ще могат да провеждат единствено картотекирани към клубове състезатели.

Новите разпоредби на МЗ означават, че още в четвъртък ЦСКА ще може да приеме пред своите фенове украинския Зоря Луганск в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Това се отнася и за шампиона Лудогорец, който в същия ден приема португалския Брага на стадиона в Разград в мач от Лига Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Чухте ли?

преди 2 години

Радев и кацата се записали доброволци в Антифа на сорос, много мразели българите и искали освен тормоза с фaшиcтkите сертифилати и да ги бият по улиците.

27

хаха

преди 2 години

Докъде мислиш, че стигнете бе кацо, и ти сорос-фaшucтe радев - ще ви кажа: за национални предатели и убийци мястото им е на СТАДИОНА, но не за да поритате топка.

26

Stoyanov

преди 2 години

Нали на закрито бе , на стадионите в бг не виждам да е закрито. Утре и за поляната и за нивата ще и искате сертификат.

fallback