Снимка: Olympics.org
fallback

Японката Момиджи Нишия, на 13 години и 330 дни, стана една от най-младите индивидуални олимпийски шампионки в историята, след като спечели първи златен медал в женския скейтборд, съобщи АФП.

Нишия финишира пред бразилката Рейса Леал, която на 13 години и 203 дни можеше да стане най-младият индивидуален олимпийски шампион, и пред 16-годишната Фуна Накаяма от Япония.

На Игрите в Токио скейтбордът дебютира в олимпийската програма, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 3

преди 2 години

Хахахаха. Няма грам публика по простата причина, че Японците я забраниха заради вируса, а наплива и интереса беше огромен. Дори искаха ( и все още искат ) да отложат олимпиадата.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5,Логиката при тебе е на ниво, ама с отрицателен знак хахахахахаха От кога получаването на медали и правеното на секс имат някаква връзка?! Сигурен съм, че нямаш медали ;) Ако имаш, моля не размножавай, нито себе си, нито тъпоумните си разбирания. А ако вече си се размножил... искрено се надявам децата ти да са по умни от теб...

18

do за щафетата

преди 2 години

Аз далеч не изглеждам като Синди, даже и на стари години, ама това не ми пречи да съм добър атлет на 3х 100 със салатата

fallback