20

До 3

преди 2 години

Хахахаха. Няма грам публика по простата причина, че Японците я забраниха заради вируса, а наплива и интереса беше огромен. Дори искаха ( и все още искат ) да отложат олимпиадата.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5,Логиката при тебе е на ниво, ама с отрицателен знак хахахахахаха От кога получаването на медали и правеното на секс имат някаква връзка?! Сигурен съм, че нямаш медали ;) Ако имаш, моля не размножавай, нито себе си, нито тъпоумните си разбирания. А ако вече си се размножил... искрено се надявам децата ти да са по умни от теб...

18

do за щафетата

преди 2 години

Аз далеч не изглеждам като Синди, даже и на стари години, ама това не ми пречи да съм добър атлет на 3х 100 със салатата

17

Deep Zone

преди 2 години

Огромен кеф е да се гледа, гледах мъжете и точно голямата звезда американец го изяде големия като тръгна да прави извънземни трикове и се разби като куче. До последно нищо не се знае- нещо като спортна стрелба, но много по-интересно за гледане. Класа над всякакви говедарщини като хокей на трева, бейзбол, лакрос, крикет и т.н.

16

do Милена

преди 2 години

Права си Миленче. Аз обаче лично мога да се явя на щафета 3х 100 със салата. Също и на гребане с лъжица съм добър.

15

Милена

преди 2 години

В България отдавна сме олимпийски шампиони по хейтборд. Развили сме спорта до съвършенство.

14

ззз

преди 2 години

Много относително нещо е понятието СПОРТ и съответно спортна дисциплина. Признавам - не съм на ясно как се решава кой спорт да влезе в олимпийските дисциплини. Редно би било ако в поне 30 държави има федерации с поне по 10хил. спортиста в държава - тогава да се приеме, но всичко е политика и БИЗНЕС. А специално за скейборда - гледах предаване за японката "федерацйя" - не смях ами направо обидно, спрямо другите спортове, където тренират с десетилетия, а тук 2-3 от улицата и аре на олимпиадата!

13

Анонимен

преди 2 години

Света полудява бавно но сигурно. Кви олимпийски ги гонят?

12

пияница мистик

преди 2 години

До 12 === Ами то пейнтбола какво е? Точно ъпгрейдната игра на фунийки. Остава само да го вкарат като отборна игра в Олимпиадата

11

Анонимен

преди 2 години

За следващата олимпида може да сложат и скачане на ластик и дама. Също и отборно да се целят с фунйки.

10

SIvanova

преди 2 години

До Анонимен 2ахахахахаха, сигурен съм, че докато си писал това си седял и си се чешал/а по дебелото нераздвижено шкембеНека да из--пре-поцитираме:"Спортът е общопризнат като система от дейности, които се основават на физически атлетизъм или физическа сръчност, като най-големите състезания като Олимпийските игри допускат само спорт, отговарящ на тази дефиниция..."

9

xaxsasб

преди 2 години

До 6 - А онзи на съветска, а онзи на сточна, а онзи в студентски? Като цяло си прав де, слаби са, но условия има. Ние имахме ли български представители в тази дисциплина въобще?

8

xaxsasб

преди 2 години

До 2 - Това не е спорт, точно колкото ски скоковете, точно колкото шаха, точно колкото сноуборда. Различни поколения, различни интереси. Не можеш да ме убедиш че триковете със скейтборд са по-лесни от хвърлянето на палки във въздуха и въргалянето по земяга с топка които практикуват гимнастичките например.

7

Колю

преди 2 години

Шахмата не го приеха за олимпийски спорт, а каране на скейтборд го приеха. Предстоят каране на кънки, ролери и любимата от детството- дъска с метални лагери за колелета.

6

Анонимен

преди 2 години

Батето позна,преди да умре каза:ще се радвате на един два медала от олимпиади,а бяхме вечно в предните места!В костовистка България е така.

5

Анонимен

преди 2 години

А у нас само НДК е основният "скейтпарк" и сборище на скейтбордисти. Така никога няма да имаме медал...

4

Анонимен

преди 2 години

Тя още секс не е правила ,ама ще си тури медал!

3

Момо

преди 2 години

Това нормално ли е?Говоря за възрастта ѝ и за "спорта" в който се състезава.

2

Анонимен

преди 2 години

Това не е спорт.

1

xaxsasб

преди 2 години

Честито, сигурно японците ще направят аниме в нейна чест.