Снимка: Lap.bg
fallback

Членът на Изпълкома на БФС Петър Величков заяви след края на заседанието, че циркът е пълен.

Oще по темата
Той е сред основните хора в екипа на Димитър Бербатов за нов президент на централата. На 25 юни трябваше да има извънреден Конгрес, но в крайна сметка ще се проведе редовният, който е насрочен за месец март догодина.

През това време футболът ни отново ще бъде управляван от Борислав Михайлов, който изненадващо оттегли оставката си.

"Циркът продължава! Президентът Михайлов си оттегли оставката. С други колеги не съм коментирал това нещо", лаконичен беше Величков.

Всички реакции след заседанието на Изпълкома на БФС четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

От друга страна

преди 2 години

Бербатов да е лидер - това мирише на оксиморон.Бербатов не е и не може да бъде лидер - това, според мене, е безспорно.И тогава от къде се появи меракът му да "оглави"? Или кой го "подкокоросва", за да се "намъкне" чрез него?А дали е прав или не Боби за оставката - това в този случай и този момент ми се струва втора работа.

9

Анонимен

преди 2 години

Как така си оттегляш оставката, която е приета преди година и половина ?Севте чувам за такова нещо.Футболните агитки няма ли да кажат нещо ?Много са активни на политически мероприятия, а сега думата е за футбола и те си кротуват.Няма ли мъже ?

8

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, Бебо е излъганото камилче. Мислеше си, че президенстването му е в кърпа вързано, но уви! Има стари играчи, които не се предават.

fallback