Снимка: Lap.bg
fallback

Националният вратар на България Пламен Илиев ще напусне Лудогорец в края на сезона. Договорът на 29-годишния страж с "орлите" изтича в края на сезона и няма да бъде подновен, твърди KotaSport.

Това е и основната причина Лудогорец да привлече Кристиан Кахлина, както и да подпише предварителен договор с нидерландския вратар Серджио Падт. Именно те двамата ще се конкурират през следващия сезон за титулярното място в отбора.

Все още няма яснота къде ще продължи кариерата на Пламен Илиев, но към него има няколко оферти от чуждестранни отбори от Балканите.

От Лудогорец вече обявиха, че ще се разделят с Ренан дос Сантос, а Владислав Стоянов се възстановява след поредната тежка контузия.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

По-логично е да го вземат в Левски да се конкурират със Звонимир Микулич. Но ще го вземат в чужбина, защото е добър вратар.

4

Анонимен

преди 3 години

Славия го зове. Такава е дестинацията на напусналите синия ***.

3

Сряда

преди 3 години

Подкрепям. С голяма лекота, започна да вади топката от мрежата, включително и в нац. отбор. Дразни, с тази лежерност и вид непукизъм. На 29 навлиза в топ възрастта за вратар, а той май не мисли така с играта си. От тигър, стана на котенце..

fallback