fallback

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се обяви за тотален рестарт на българския футбол.

Докато не се събудим всички и не започнем да работим, няма как да се промени тази картина. Тя е една и съща от 16-18 години. Тотален рестарт на българския футбол", заяви Балъков, цитиран от телевизия Bulgaria ON AIR.

Според него новият шеф на БФС трябва да бъде човек с амбиции, който иска тотална промяна. Балъков посочи Христо Стоичков като подходящ човек за този пост.

"Знаем му езика. Слагаме го за президент на БФС и ще видите ще цепи ли басма на някого. Само че той няма да дойде. Има договор с телевизията в Мексико, гледа отдалеч и си играе голф", каза още Балъков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Никакъв рестарт ,а понижаване в аматьорски статут на футбола в България.Не може да имаш псевдо държава и да говориш за професионален спорт.

31

Анонимен

преди 3 години

Предлагам Митко Пайнера за шеф на БФС.Вместо собственици на футболни клубове в изпълкома да са само чалга певици.Резултата ще е същия , но поне няма да има разорачования , тъй като няма да има и очаквания. Пресконференциите също ще бъдат по-интересни.Така и така и двата отрасъла са взаймно свързани ,а и едните почиват в момента принудително , другите симулират дейност. С един куршим два заека !

30

Анонимен

преди 3 години

Прав е Балъков но преди рестарта трябва да има 10-тина година почивка на БФС и после да се прави футбол.То като се замислиш,хората които се интересуват и гледат маове,изобщо не споменават българското първенство.Ако не са новните по телевизията,хората няма и да знаят че в тази държава изобщо има първенство.

fallback