32

Анонимен

преди 3 години

Никакъв рестарт ,а понижаване в аматьорски статут на футбола в България.Не може да имаш псевдо държава и да говориш за професионален спорт.

31

Анонимен

преди 3 години

Предлагам Митко Пайнера за шеф на БФС.Вместо собственици на футболни клубове в изпълкома да са само чалга певици.Резултата ще е същия , но поне няма да има разорачования , тъй като няма да има и очаквания. Пресконференциите също ще бъдат по-интересни.Така и така и двата отрасъла са взаймно свързани ,а и едните почиват в момента принудително , другите симулират дейност. С един куршим два заека !

30

Анонимен

преди 3 години

Прав е Балъков но преди рестарта трябва да има 10-тина година почивка на БФС и после да се прави футбол.То като се замислиш,хората които се интересуват и гледат маове,изобщо не споменават българското първенство.Ако не са новните по телевизията,хората няма и да знаят че в тази държава изобщо има първенство.

29

Анонимен

преди 3 години

Феновете в България са виновни за това дередже. Трябва да бойкотират любимите си отбори, докато отборите не почнат да играят с български младежи. Докато ЦСКА-София и Лудогорец играят с по 8 чужденци и 3ма българи, няма как да има футбол в България. Феновете толерират вместо да бойкотират.

28

муспи

преди 3 години

А защо ни е футбол, след като България е Азербайджано-тюркска колония, и най малкото зло е унищожаването на футбола?!

27

Футбол ли ? ? ?

преди 3 години

След 2024 г. когато влизат новите правила на УЕФА ( лигата на богатите) , БГ футболът няма да помирише международен мач. При положение, че тази мотивация липсва, не виждам кой ще си хвърля парите на вятъра....Така, че затваряйте дюкяна и теглете кепенците дорде е време...

26

Рестарт

преди 3 години

Балъков е прав. Трябва старт или рестарт. Трябва инвестиции в треньори. Работа с малките деца. Безплатно обучение за треньори, подпомагане на малките футболни школи. Да може всяко дете да играе, а не само на богатите или на бивши футболисти. Да може във всички населени места да има футбол, а не само в големите градове. Да се подпомагат семействата с талантливи деца.Да се спре корупцията при треньорите от детските школи. Много неща може, стига да се иска. Ние имаме таланти,но ние им пречим

25

Анонимен

преди 3 години

Балъков беше чудесен футболист, с отлична кариера, нокато треньор е кръгла нула.Т.е с една идея по-добре от Кюрда...

24

Анонимен

преди 3 години

Между другото само у него забелязах срам от резултатите на националите. Дано не съм се объркал. Иначе БФС трябва да се закрие, не да се рестартира.

23

Анонимен

преди 3 години

Балъков е един от малкото бивши футболисти от златното поколение, които останаха здраво стъпили на земята. Честен, работлив и винаги професионалист до край!

22

Анонимен

преди 3 години

Балъков е пич, много земен човек, чест му прави че милее за българският спорт.

21

Жена

преди 3 години

Защо Стоичков? Човекът си живее в САЩ. Той е природен талант, а не природен треньор, организатор и най-малко ментор. Най-добрите треньори не са най-добрите спортисти, а тези които, въпреки че не са били най-добрите, са продължили, които знаят как се преодоляват трудностите, които ценят успехите на другите. Нищо няма да направи Стоичков, защото, акио е искал, до сега щеше да го е направил. Нови хора, рестарт, а стрите легенди... бяха заети да станар богати. Не че е лошо, но много дини..

20

Анонимен

преди 3 години

Закривайте футбола. Нека да стане изцяло аматьорски и да си играем по махалите, поне ще е истински футбол там, а не нагласени мачове. А и нивото няма да е по-слабо. Аз гледам истински футбол - Испания, Англия, Италия. Български мачове не гледам от 15 години. На стадион не съм стъпил от 15 години. Там ходят само побойници, отиващи да се пребият някого. Страх ме е да заведа детето на мач. А и няма смисъл да гледа бездарници.

19

Анонимен

преди 3 години

В България футбола на на нивото на Бойко Борисов... затова е нужен пълен рестарт и мутри вън!

18

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ФУТБОЛ СКОРО НЯМА ДА ИМА..

17

Анонимен

преди 3 години

И с рестарт и без рестарт,. Футбол се прави с пари.

16

Топчо

преди 3 години

Можеш да рестартираш нещо , което съществува ! В България футбол НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Трябва да се оповести, че такава игра в България не се играе, защото няма кой да я играе ! Футболните клубове са като клубовете на БСП - има ги , но на практика не се обитават от хора , а от комунисти.

15

Крива топка

преди 3 години

Балъков и Стоичков бяха избрани в идеалния отбор на световното по футбол в САЩ '94.Футболистите от сегашният национален отбор могат успешно да участват само в мис плеймейт.Мутрите съсипаха футбола още през 90-те години, като уреждаха мачове, съдии и цялото първенство, като се пишеха за спонсори.

14

пияница мистик

преди 3 години

Балъков и морския пират Трифонов бяха най-готините от 1994

13

Възмутен

преди 3 години

Какъв рестарт бе!?Закриване трябва на таз безконтролна перачница на пари!То това не е футбол а сбирщина от някакви чалгазирани и парфюмирани идеално заплатени балеринки !