fallback

На "Герена" предстои нова среща между фенове и ръководство. Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, очаква в офисите на клуба баскетболния треньор Тити Папазов, който обяви, че ще получи основния пакет акции от Георги Попов и Васил Божков, съобщава Гонг.

Председателят на НКП - Степан Хиндлиян, заедно с председателя на Тръст "Синя България" - Даниел Стрезов, лидера на Сектор "Б" Любомир Костадинов-Младежа, Адриан Петров от фракцията "Ултрас Левски", както и представителите на сдружение "Сини Сърца" Илия Христов и Евгени Бакърджиев, също ще присъстват.

Плати ли си Левски поредната вноска към НАП?

Очаква се на срещата между тях да се коментира как ще се действа от тук занапред, след като първата стъпка е направена и акциите ще бъдат предоставени от укриващия се в Дубай Васил Божков. Спешно трябва да бъдат намерени финанси, за да бъдат изплатени месечните възнаграждения на играчите за февруари и март, както и остатъка от заплатите за януари.
 
Причината е, че в противен случай футболистите на ПФК Левски могат да разтрогнат по вина на клуба в края следващата седмица, след като го позволяват законите на ФИФА, а това ще усложни тежкото финансовото положение на "сините", което и без това не е никак розово.
 
За пореден път изстрадалите привържениците на 26-кратните шампиони на България ще имат основна роля, за да се набират средства, както сториха през февруари и първата половина на март, когато събрата над 1,2 милиона лева от билети, артикули и дарения, нещо което е прецедент за роден клуб, не получавайки нищо в замяна.
 
Този път има вероятност, ако Папазов и компания решат, че законът позволява, да бъдат пуснати част от акциите, които предаде Васил Божков, в продажба за феновете. Ще се мислят и други варианти за намиране на спонсори, продажба на абонаментни карти и т.н.
 
Ще фалира ли Левски? Всички новини за "сините" четете в Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Аз съм фен на ЦСКА, но ако трябва да си кажем истината нито ЦСКА, нито Левски са велики клуба, да имали са един период в който са били силни клубове и са стигали много напред в турнирите, но никога не са печелили КЕШ, полуфиналите не са финали, още по-малкото шампиони.За съжаление и Сърбия, Румъния и Гърци са имали свойте шампиони. Въпреки това трябва да си подкрепяме отборите и да знаем, че това е само футбол, емоция, радост и тъга, но в никакъв случай не е смисъла на живот

15

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата не трябва да ли се самосезира, ако акциите на Лефски случайно дойдат. Не е ли редно по закон да бъдат конфискувани надлежно? Тити се върти все около оперативно интересни хора. Мишо Бирата данъчното законодатество го нямаше за нищо. Той се бе плащал на ВСИЧКИ и не бе имал проблем до появата на Дянков. Защо всички пропускат този дума от "Ало Танов". "ВСИЧКИ".

14

Анонимен

преди 3 години

Моля Ви, престанете да пишете глупости на сайта си! Цял свят знае къде е черепа, само журналята на днес.бг продължават да го търсят? Направо сте смешни!

fallback