16

Анонимен

преди 3 години

Аз съм фен на ЦСКА, но ако трябва да си кажем истината нито ЦСКА, нито Левски са велики клуба, да имали са един период в който са били силни клубове и са стигали много напред в турнирите, но никога не са печелили КЕШ, полуфиналите не са финали, още по-малкото шампиони.За съжаление и Сърбия, Румъния и Гърци са имали свойте шампиони. Въпреки това трябва да си подкрепяме отборите и да знаем, че това е само футбол, емоция, радост и тъга, но в никакъв случай не е смисъла на живот

15

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата не трябва да ли се самосезира, ако акциите на Лефски случайно дойдат. Не е ли редно по закон да бъдат конфискувани надлежно? Тити се върти все около оперативно интересни хора. Мишо Бирата данъчното законодатество го нямаше за нищо. Той се бе плащал на ВСИЧКИ и не бе имал проблем до появата на Дянков. Защо всички пропускат този дума от "Ало Танов". "ВСИЧКИ".

14

Анонимен

преди 3 години

Моля Ви, престанете да пишете глупости на сайта си! Цял свят знае къде е черепа, само журналята на днес.бг продължават да го търсят? Направо сте смешни!

13

Анонимен

преди 3 години

Искам Обертан да дари 1 евро за Левски.

12

Божков

преди 3 години

Кажете на Тити, че утре сутринта в 10 ще съм на Попа и ще му нося акциите.Да ме чака.

11

Анонимен

преди 3 години

Каква поредна футболна драма, уважаеми фенове...

10

Анонимен

преди 3 години

Божков се обадил и му казал: "Тити виждам, че много ги искаш тези акции, утре ще са при теб, пратил съм човек..." Сега, ясно е , че не е добре с главата тоя Тити, ама и ония дето ще ходят на "срещата" с него така да му се вържат??

9

ПЕНКО

преди 3 години

С-то СИ Е НА МЯСТО !

8

ПЕНКО

преди 3 години

"ЛЕВСКАР" ЛИ Е ГРАЖДАНИНЪТ БОЖКОВ ??? АКО НЕ Е - А " БО БИ" Е "ЛЕВСКАР " И ЕДИН ОТ ДВАМАТА ЖЕЛАЕ ДА ОТМЪСТИ НА ДРУГИЯ ....КАК ЩЕ ГО НАПРАВИ В МОМЕНТА !?!?!? --- ОБИЧАЙНО И ПО БЪЛГАРСКИ - ЧРЕЗ" ЦИСТЕРНАТА СЪС СЪЛЗИ" ---ИЗЛЯТО -ПРОЛЯТИ -" ЛЕВСКАРСКИ " - ЗВУЧНИ "ЦИВКИ" !!!! НЕ Е ОТМЪЩЕНИЕ НА ФК "МИНЬОР" - ПК- ИЗСВЪРЛЕН ОТ "ЛЕВСКАРИТЕ " ВЪВ ВЛАСТТА ОТ "А" ГРУПА !!!

7

Анонимен

преди 3 години

не я разбирам тая "игра", но в едно съм сигурен - ше има яко рев/сълзи/ накрая! дали от радост или от мъка, ноооо ше ревеме!

6

Психодиспансер

преди 3 години

Е щом Тити Папазов ще го спасява, значи пациента е умрял. ;)))))

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Основният въпрос сега е дали Божков ще изпълни обещанието което е дал на Тити и ще прехвърли акциите на клуба, оттам нататък решение ще се намери - това е Левски. Ще се намерят и фенове които да си купят акции, ще се намерат и спонсори, ще се намерят и рекламодатели, а и Левски може да се окаже порвият български отбор скъсал с порочната практика да е представляван от криминални футболни босове...а и Божков няма какво да губи, тъй като никой няма да купи от него тези акции докато се крие в Дубай

4

Стефан Христов

преди 3 години

Моите уважения към този страхотен български футболен отбор! От 1964-та, когато вече бях достатъчно пораснал, за мене в България има само два такива отбора - "Левски" и ЦСКА, независимо кой кого поддържа! Уважения впоследните години и към "Лудогорец".НО имам някои големи питания към всички, които по някакаъв начин са свързани с "Левски":- не ви ли е срам да петните името на една българска светиня бе, Черепи, плачещи комедианти и т.н.;- как спазвате заветите на Апостола,"Ултраси " и "Сини сърца

3

Пената от Мировяне

преди 3 години

Какви акции,бе ?!!! Платете поне веднъж нещо !!!

2

Анонимен

преди 3 години

От отбора на народа стана отбора за затвора.

1

Анонимен

преди 3 години

От Майкъл Чорни насам отбора на народа е пълен с родни имена...