Снимка: БГНЕС
fallback
Бившият президент на Интер Масимо Морати навярно казва истината, пускайки слуха, че "нерадзурите" готвят грандиозен трансфер с привличането на Лионел Меси от Барселона.
 
Според журналиста от TNT Sports Мартин Кастия трикратният европейски клубен шампион ще започне разговори с Барселона и акцентът в тях няма да е снайперистът на Интер Лаутаро Мартинес.
 
Както е известно, Мартинес е трансферна цел №1 на "блаугранас" и очевидно това доста е подразнило италианците. Сега те са готови да отвърнат на удара с удар. И то какъв...
 
Меси има договор до следващото лято с Барса и напоследък все по-усилено се говори, че може да смени обстановката. Той е изключително разочарован от слабото ръководство, което според него дърпа целия клуб надолу.
 
Завръща ли се Роналдо в Реал Мадрид? Четете ТУК
 
Под прицела на Меси е самият президент Хосеп Мария Бартомеу. Разривът в отношенията им е настъпил след излизането на новината, че босът е плащал пари под масата с цел уронване престижа на куп клубни легенди, сред които и Лео.
 
Сега Меси е готов да помисли за ново предизвикателство и се очаква Интер да му предложи феноменални лични условия, както и гаранция за мащабен проект, който ще се изгради около него.
 
Ако немислимият доскоро трансфер на Меси в Интер стане факт, отново ще станем свидетели на голямото му съперничество с Кристиано Роналдо, който носи екипа на Ювентус.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Ние търсили ли сте и ли по *** се правите меси даже каза че никога няма да да напусне барса така че аз не иск да ви слушам щоратиите мама не ни деца така ме дразните ако чуя пак такива чуротии да пишете ще вцовам на всякъде

2

Анонимен

преди 4 години

Гнома няма да прокопса в Италия, там няма отбори със слаби защити, няма Ейбар и Панама да им вкарва по 4-5 гола. По-добре да си стои в Барселона и там да си доиграе кариерата, отколкото да става за смях на друго място. Всички знаем колко е успешен с Аржентина, няма смисъл да се излага и с Интер.

1

Мюмюнчо

преди 4 години

Дай боже

fallback