Снимка: БГНЕС
fallback

Българският футболен съюз ще обсъжда днес евентуално редуциране на заплатата на селекционера на България Георги Дерменджиев, както и на останалите треньори на юношеските и младежките национални формации. Това разкри първият вицепрезидент и отговорник за националните отбори Емил Костадинов пред "Труд"

"Да, това планираме да коментираме утре (б.р. - днес) на работна среща - обясни Костадинов. - Примери за това има в световен мащаб, но с тази уговорка, че у нас заплатите са много по-различни. Процентно обаче не искам да говоря. Ще излезем с официално решение", посочи Костадинов.

Той също така призна, че е очаквал баража с Унгария за Евро 2021 да бъде отложен повторно, след като УЕФА веднъж вече го пренасрочи за 4 юни.

"Предвид създалата се ситуация, да очаквах го", коментира Костадинов. По всяка вероятност мачът ще се играе тази година, може би през ноември, но това трябва да каже официално УЕФА, уточни той.

Отговорникът за националите не изключи възможността "лъвовете" да играят контрола преди важния двубой, но към днешна дата всичко е в сферата на хипотезите предвид неясното бъдеще.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

The Ghost

преди 4 години

Оядохте се с гиди, сега ми се правите на две и половина Закривайте БФС, и без това полза няма от тях

1

Анонимен

преди 4 години

Чезнете мафиотчета занимаващи се с лъжовния спорт.

fallback