Снимка: БГНЕС
fallback

Челси се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Футболната асоциация в Англия, след като надигра Ливърпул с 2:0 на своя стадион "Стамфорд Бридж".

Хората на Франк Лампард изиграха прекрасен от тактическо отношение мач и стигнаха до триумфа след голове на Вилиан (13) и Рос Баркли (64).

Победата за "сините" можеше да бъде още по-убедителна, но Мейсън Маунт и Оливие Жиру удариха греди, а Педро Родригес пропусна сам срещу Адриан.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

до 3 Барса трябваше да се затвори и да играе катеначо в мача с Ливърпул на реванша, а те тръгнаха да се надиграват с тях пак. Гърция помниш ли как стана европейски шампион? Само със защита. Ото Рехагел така ги беше наредил тия гърчуля, че даже италианските коментатори казваха, че катеначото им не струва пред това което сътвориха гърците на Евро 2004.

5

Анонимен

преди 4 години

до 3 Алкохолик, нали се сещаш че този обрат с Барса става веднъж на 30 години?

4

Ром"с

преди 4 години

Хубав мач стана,Ливърпул видимо държи повече на ЛШ и ШАМПИОНСТВОТО ,а другите като ФА Къп е на втори план ,дава почивка на изморените си играчи.Ливърпул започна да куца след НГ ,шампион ще стане ,но с ЛШ ще се раздели скоро,ако не сега,то следващият раунд.А Челси започна да ми харесва отделни мачове-играе хубав футбол,браво за Лампард!

fallback