Снимка: БТА
fallback

Италианският гранд Интер е 14 пъти по-скъп от Лудогорец. Тези данни представи редакторът от Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Жребият в Лига Европа отреди двата отбора да се срещнат един срещу друг на 1/16-финалите. Първият мач ще се играе на 20 февруари 2020 г. в Разград, а реваншът на "Джузепе Меаца" е седмица по-късно.

"Най-скъпият футболист на Лудогорец е Сисиньо, който е оценен на 3,5 млн. евро. От другата страна това е Лаутаро Мартинес (80 млн. евро). "Нерадзурите" имат общо шест футболисти, които са по-скъпи от целия отбор на "орлите", заяви Коларов.

Той каза още, че на Ботуша са обърнали голямо внимание на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. "Оцениха богатството му на 1 млрд. долара. В Италия припомниха още, че Аталанта купи Хосе Луис Паломино именно от Разград. Трансферът стана факт през 2017 г. и беше на стойност от 4 млн. евро", припомни гостът.

Интер е третият съперник от Серия "А" на Лудогорец в Европа.

"През 2014 г. разградчани елиминираха драматично Лацио, а през 2018 г. отпаднаха от Милан без да отбележат гол. "Нерадзурите" пък са безгрешни срещу противници от България, отстранявали са Етър и ЦСКА", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Охоооо

преди 4 години

А децата от Еспаньол колко са скъпи !? Дето нашите не можаха да минат центъра в два мача. И си напълниха два чувала с футболни топки в своята врата. Да имат за тренировки. А едно време нашите отбори са играели с българи ,и не ги е интересувало колко е струвал другият отбор.Например Марек дето бият Байерн Мюнхен на стадион Бончук с три на нула ,но им отменят третия гол. Или пък ЦСКА бие Нотингам в Англия. Или пък Левски как бие Аякс Или Славия как побеждава Фейенорд. Ами Локото Сф. Какви чудеса

8

Наблюдател

преди 4 години

Ами да поскъпнат и нашите, бре!

7

Анонимен

преди 4 години

Айде сега с предварителните оправдания ми да не се пъхат там където не и е работата.И нека кажат колко ще спечелят и къде ще отидат парите надали за заплати и купуване на нови футболисти.

fallback