Архив: Булфото
fallback

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев ще присъства на тегленето на жребия в Швейцария за баражите от турнира Лига на нациите. България ще научи своя съперник на 22 ноември, петък, а събитието ще се проведе в Нион, където е централата на УЕФА.

Наставникът ще бъде част от делегацията на “лъвовете” в компанията на настоящия президент на централата Михаил Касабов и други представители на администрацията на БФС, пише “Труд”.

Веднага след като паднат въпросителните около противника, с който ще спорят нашите за място на финала, от футболния съюз ще стартират преговори за приятелски мач. Той трябва да се играе през февруари и да бъде генерална репетиция за предстоящите важни срещи.

Ако “трикольорите” спечелят в тези два мача, то те ще си осигурят място сред 24-те финалиста на Евро 2020. Първият бараж е на 26 март. Най-вероятният ни съперник е отбора на Шотландия.

Още за спорт четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

WHY?Какво да наблюдава на тези жребии?

17

до 7

преди 4 години

България отива на бараж заради отличните си резултати в Лигата на Нациите. Не се изказвай без да имаш идея. Там Хубчев беше треньор. Дойде Балъков и тотално съсипа отбора. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, но, някак му нямам доверие предвид тотално слабите резултати, които имаше в Левски.

16

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, Балъков и Дерменджиев са слаби треньори. Няма как при Хубчев да бием наред- Норвегия, Португалия, Холания, Швеция, а при въпросните двама със същите тези футболисти да сме трагедия. Дерменджиев доказа, че не става за нищо още в Левски. Наследи един тактически подготвен отбор от Стоянович, който съсипа за броени дни. Никакви голови положения от корнери и статични положения. Дойде Хубчев в Левски и промяната се видя след седмица. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, въпреки това.

fallback