18

Анонимен

преди 4 години

WHY?Какво да наблюдава на тези жребии?

17

до 7

преди 4 години

България отива на бараж заради отличните си резултати в Лигата на Нациите. Не се изказвай без да имаш идея. Там Хубчев беше треньор. Дойде Балъков и тотално съсипа отбора. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, но, някак му нямам доверие предвид тотално слабите резултати, които имаше в Левски.

16

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, Балъков и Дерменджиев са слаби треньори. Няма как при Хубчев да бием наред- Норвегия, Португалия, Холания, Швеция, а при въпросните двама със същите тези футболисти да сме трагедия. Дерменджиев доказа, че не става за нищо още в Левски. Наследи един тактически подготвен отбор от Стоянович, който съсипа за броени дни. Никакви голови положения от корнери и статични положения. Дойде Хубчев в Левски и промяната се видя след седмица. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, въпреки това.

15

Zaki

преди 4 години

Vreme e za obedinenie na naciqta ni v kauzata nare4ena Bulgaria-dali 6te e v sport, politika revoluciq i tn.Kolkoto i da sme zle trqbva da im dadem malko doverie i podkrepa. Pak kakvoto stane...

14

Анонимен

преди 4 години

Какъв жребий, играем с Шотландия и ги бие в Глазгоу и след това пак там мачкаме победителя от Сърбия - Норвегия

13

Ром"с

преди 4 години

Видимо повечето не знаят за какво става въпрос -както е обикновено тук-трещат и шараните им бият +.България има шанс да отиде на Европейско,не от тези квалификации за европейското,а от Хубчевските резултати в "Конфедерация" ли се казваше ...типа "приятелските мачове" от предишните квалификации.Абе убава рабаота,ама пак ромите и комунистите са виновни,че нищо не знаем... .

12

+-

преди 4 години

Със Шотландия е първият мач -там в Глазгоу.

11

Анонимен

преди 4 години

Аве те и навремето Дания ги обраха от плажовете 92-ра май беше и после всички знаем какво стана. Гърците пък да не бяха нещо невероятно като станаха европейски. Напред бейби лъвчета.

10

110

преди 4 години

Аболютно подкрепям 9, с две думи жалка работа.

9

Ф.С.В.

преди 4 години

Браво на човека !! Успя за кратко време да направи от НИЩО В НЕЩО! БРАВО

8

Гашо

преди 4 години

Жоро Шубата ще намаже. Хотелче, йедене и пиене. И около него още 10 туриста от БФС. Какво има да им се наблюдава на тези жребии??

7

Наблюдател

преди 4 години

Сега е момента бат Гошо ако е пич да каже - Масрафа от едно ходене до Швейцария ще излезе примерно 40 000 лева. Няма да ходим, а купуваме с тез пари топки и ги раздаваме на ДЮШ на отборите от В група.

6

Анонимен

преди 4 години

Само допреди няколко години за Европейското се класираха първите отбори в групата и най- добрият втори директно, а останалите втори играеха бараж помежду си за отиване на Европейско. А сега предпоследния в групата( България в случая) да има шанс да се класира за Европейско. Басси жалката история.

5

Анонимен

преди 4 години

до 4 Опропастиха всичко тия...с една дума Евро- Джендърска история, брат!

4

Един

преди 4 години

Как така хем ще се тегли жребий, хем "Най-вероятният ни съперник е отбора на Шотландия."? Стъкмистика, а?

3

Анонимен

преди 4 години

Няма такава иддиотска схема.....Да завършиш от 5 отбора в групите на 4-то място на 15 точки от победителя ( Англия) и на 9 точки от втория( Чехия) и въпреки това да имаш шанс да се класираш чрез някакъв безумен турнир- Лигата на нациите.

2

Анонимен

преди 4 години

Поредния турист.

1

Анонимен

преди 4 години

От къв зор ще ходи бате Гошо там.