Снимка: Reuters

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев заяви, че "орлите" са превъзхождали Ференцварош тотално през първото полувреме. Разградчани постигнаха знаменита победа с 3:0 насред Будапеща в мач от групите на Лига Европа.

"Превъзхождахме тотално Ференцварош през първото полувреме. Червеният картон ни обърка малко плановете и през втората част мислехме повече за защитата. Хубаво е, че вкарахме трети гол и успяхме да спечелим.

Още по темата
Групата е доста изравнена, всеки мач е тежък. Остават още четири мача, в които всичко е възможно. Трябва да задържим това ниво и да излезем от групата", заяви Илиев.

Героят за Лудодогрец при победата с 3:0 Рафаел Форстър не скри задоволството си от успеха. Именно той отбеляза два от головете във вратата на домакините.

"Вкарвал съм два гола и преди, когато играех в Бразилия. Веднъж отбеляза две попадения от фаулове. Точно преди прекия свободен удар казах на Клаудиу Кешеру аз да го изпълня и за моя радост се получи красив гол. Работим за такива мачове, няма да спрем да работим, защото нашата цел е да побеждаваме във всеки мач", заяви защитникът.

Още реакции след снощния успех на Лудогорец в Лига Европа четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase