Архив: Булфото
fallback

ЦСКА се нуждае от серия победи, за да натрупа актив и да измие лошите резултати в началото на сезона. Може да се каже, че сме на правилния път, но сега не бива да се отклоняваме и да стъпваме накриво. Това каза в интервю легендарният треньор Димитър Пенев.

В него той говори за предстоящия двубой с Берое, за състоянието на Левски, представянето на националния ни отбор.

Левски

Левски се събудиха, тях в никакъв случай не бива да ги забравяме и отписваме. Затова сме задължени сега да бием Берое, защото може много да изостанем. Виждаме, че конкурентите грешат по-рядко. Иначе сега се забавлявам с историята на Левски. Решиха, че са създадени през 1911-а. Някой фен ровил из архивите и го измислил... Това не знам как да го разбирам.

Националният отбор

Ицо Стоичков си го каза много точно с две-три думи. Ние национален отбор все едно, че нямаме. Тоест имаме, но ние говорим само за миналото му. А настоящето... Трябва да си изправим вътрешните прави, а не да се кривим. После ходим да се оправдаваме с клубовете, че имали много чужденци. Но те какво са виновни? Имат си цели, преследват ги. Трябва да създаваме играчи за националния отбор с работа, а не да си търсим оправдания.
 

Цялото интервю четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Сигурно си млад и не помниш , как на времето Ицо обясняваше на динозаврите от БФС , че е необходимо да се вкарат пари в спортни бази и малдежки отбори . Те го изкараха едва ли не луд , изцоцаха паричките (дори добрия вълк Лупи - А.Томов се бараше майстор) и резултата е на лице !

7

Стар

преди 4 години

Той народа избяга още преди повече от 25 години.Голямото ,,бягане" беше тогава. Сега е на ,,*** ми дойди ми" Милениум поколението не е свикнало да се труди,а и слободията му е в повечко.Няма 1/един/ качествен футболист сред днешните двайсетина годишни/+ /. Иначе на гел и татуси не отстъпваме на чуждите звезди.А в дискотеките сме 1. БФС им бил виновен и четвъртите! Ами класирайте се като тях ,играйте като мъже и ще ви признаят.Л.и.г.л.ьо.в..ци !

6

до 5

преди 4 години

Е, добре - прогониха го.

fallback