8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Сигурно си млад и не помниш , как на времето Ицо обясняваше на динозаврите от БФС , че е необходимо да се вкарат пари в спортни бази и малдежки отбори . Те го изкараха едва ли не луд , изцоцаха паричките (дори добрия вълк Лупи - А.Томов се бараше майстор) и резултата е на лице !

7

Стар

преди 4 години

Той народа избяга още преди повече от 25 години.Голямото ,,бягане" беше тогава. Сега е на ,,*** ми дойди ми" Милениум поколението не е свикнало да се труди,а и слободията му е в повечко.Няма 1/един/ качествен футболист сред днешните двайсетина годишни/+ /. Иначе на гел и татуси не отстъпваме на чуждите звезди.А в дискотеките сме 1. БФС им бил виновен и четвъртите! Ами класирайте се като тях ,играйте като мъже и ще ви признаят.Л.и.г.л.ьо.в..ци !

6

до 5

преди 4 години

Е, добре - прогониха го.

5

Анонимен

преди 4 години

"Ние, българите, имахме читав народ, допреди да избяга..."Народът не е избягал, явно не си обърнал внимание на казаното от Пената- трябва да си оправим вътрешните проблеми вместо да цъкаме с език. Колкото и да го бъзикаме, човека е врял и кипял във футбола и живота, и знае какво говори.

4

Анонимен

преди 4 години

Домусчиев,Ганчев,Черепа ...Все ще направят нещо .С БФС вече сме на нивото на Гибралтар .То накъде повече .

3

до 2

преди 4 години

То хубаво, четвъртите вън. Ама кой ще е вътре?

2

Анонимен

преди 4 години

Абе четвъртите в света вън от футбола и ще видите как ще имаме пак отбор за 1/2 финал на световно .За 15 г се видя ,че стават за ръководители и треньори .Стоичков е едно плямпало откак спря с футбола .Един мърморко на журналистическа практика.

1

страничния съдия

преди 4 години

"Играчи за националния" се създават с първенство. Първенството се създава с клубове. Клубовете се създават с деца, юноши, младежи. Деца, юноши и младежи се създават от работещи и печелещи добре млади хора. Работещи и печелещи добре млади хора има в читавите държави. Читавите държави се създават от читав народ. Ние, българите, имахме читав народ, допреди да избяга...