Снимка: Facebook
fallback

Лео Меси се наслаждава на заслужена почивка в Ибиза и разбира се, няма как да не прекара някои от вечерите си в популярните дискотеки на острова. Но тъкмо в края на ваканцията му нещата бързо се обръщат, защото охраната му трябваше светкавично да го изведе от заведението. Причината – пиян фен решава, че иска да се сбие с Меси.

Аржентинецът не остава по-назад и също прави опит да налети на бой на нападателя си, но охраната му реагира за секунди. На клипче, разпространено в социалните мрежи, се вижда как мъжете извеждат Меси извън дискотеката.

Заедно с футболистът на "Барселона“ са били съпругата му, както и съотборниците му Луис Суарез, Сеск Фабрегаз и Жорди Алба.

Второ видео, публикувано от същия потребител, показва, че Меси е останал невредим след нападението.


A guy in the Ibiza party tried to fight Messi, security stepped in as Messi was about to batter the guy pic.twitter.com/ZmV1kA80s7

— mx (@LeooMessi10i) 28 юли 2019 г. Още спортни новини четете на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

11

преди 4 години

Мбуаахаха, Фабрегас беше съотборник през миналото хилядолетие, баси ***.

24

Анонимен

преди 4 години

Едно от трудните неща в този свят е сменянето на колектив, среда , държава. Там вече се показва истинския професионалист и талант.Роналдо определено го може.

23

До 22

преди 4 години

Същото, което пишеш за Меси, се отнася и за Роналдо. Или той не е играл с Гигс, Скоулс, Бербатов, Рууни, Тевез, Кака, Модрич, Бейл, Кроос, Бензема, Рамос, Марсело, Касияс, Де Лихт, Дибала, и т.н.?! Я провери да видиш на кого са му купувани по-скъпите играчи и кой е бил най-обгрижван. Единият направи известни треньори като Рийкард, Гуардиола, Енрике и т.н., а другия го редяха при най-добрите - САФ, Сколари, Жозе, Анчелоти, Зидан, Сари, и т.н.

fallback