25

11

преди 4 години

Мбуаахаха, Фабрегас беше съотборник през миналото хилядолетие, баси ***.

24

Анонимен

преди 4 години

Едно от трудните неща в този свят е сменянето на колектив, среда , държава. Там вече се показва истинския професионалист и талант.Роналдо определено го може.

23

До 22

преди 4 години

Същото, което пишеш за Меси, се отнася и за Роналдо. Или той не е играл с Гигс, Скоулс, Бербатов, Рууни, Тевез, Кака, Модрич, Бейл, Кроос, Бензема, Рамос, Марсело, Касияс, Де Лихт, Дибала, и т.н.?! Я провери да видиш на кого са му купувани по-скъпите играчи и кой е бил най-обгрижван. Единият направи известни треньори като Рийкард, Гуардиола, Енрике и т.н., а другия го редяха при най-добрите - САФ, Сколари, Жозе, Анчелоти, Зидан, Сари, и т.н.

22

Анонимен

преди 4 години

До 20Ти какво смяташ се там. Най великият в историята играл в един отбор вечно обгрижван от най скъпите играчи :) Айде замини си.Меси е добър играч, но Роналдо е друго измерение.

21

Анонимен

преди 4 години

CR7 The King of football

20

До 19

преди 4 години

Фен съм на Байерн бе, сел.янин!? Но смятам, че Меси е най-великият в историята. По вашата умряла логика сигурно Дани Алвеш и Максуел са по-добри от Малдини и Бекенбауер, защото са играли в повече отбори и имат повече трофеи. Когато сравняваш играчи, не сравняваш трофеи, а качества. Меси бие Роналдо и по двата показателя, така че айде у лЕво. Логиката никога не е била силна страна на феновете на бЕлото течение ама вече се излагатев.

19

Анонимен

преди 4 години

Фен на Барса да гр отвори за измислени мачове? Хахахаха титал щета, къде си ве ДУЗПАЛОНАА? Най бутания отбор на света.До тоя последния нежния панел.. Джеджето мъжкаря, като направи задна ножица на 2.50м ела ми се обади нежен :) джуджето има 2 заупени финта и нищо повече. Виждаме и по ШЛ... Нищо нищо нищо бяга като хамав нищо

18

Анонимен

преди 4 години

Пичове, не спорете, и двамата са велики. В края на годината обаче само един ще бъде с 6 Златни топки и 6 Златни обувки т.е. най-великият. :)

17

До 14

преди 4 години

То само с гел, обички и обръснати вежди не става. Трябва и талант, а там Меси е нива над португалската принцеса.

16

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да се сбиеш с Меси, че да чуе някой за теб. Долу-горе като да плюеш по форумите Григор Димитров, че то друг настоящ толкова известен спортист нямаме.

15

Жан-Клод Юнкер

преди 4 години

Не са го "цопнали" никъде, а сам си е проправил пътя. Най-много трофеи, най-много голове, най-много асистенции. Шави и Иниеста ги няма, Меси продължава да бележи гол след гол, асистенция след асистенция, и т.н. Роналдо е такъв "лидер", че отиде в Ювентус, които и бе него спечелиха Серия А 7 пъти. Ако беше истински лидер, защо за 9 години спечели Ла Лига само два пъти!? В ШЛ е ясно, там с голове от засади и измислени червени картони спечелиха три поредни, но само ние си знаем как ги спечелиха.

14

Анонимен

преди 4 години

До 11Извинявай че меси е играл е Дунав Русе :) Меси го цопнаха в най добрия отбор редом до роналдиньо и куп легенди. И да твърдиш, че Роналдо играел само в големи отбори... Ами той е краля в големи, ще играе. Само дето беше в Спортинг, после си направи път в Юнайтед, после в Реал, а сега и е лудите Жабари става лидер. Меси от колко години няма ШЛ :) 3 години подред Роналдо ги разкатава.. Няма го вече гения Иниеста да пази гърба на джуджи:)

13

Анонимен

преди 4 години

Няма знашание сухата статистика. 30 гола отдолу отгоре. Това са фактори зависещи и от други хора. Меси игра дълго с най добрата халфова линия Иниеста, Шави и Алонсо. Захранваха го яко. Тука говорим за усещането на играта в целия и формат. Защо меси не спечели нещо с голямата Аржентина? Защото там няма отбора на Барса :) Роналдо се доказа на всякъде по отличен начин за това той е на върха.

12

До 4

преди 4 години

Кви преки бе?! Роналдо вкара гол от пряк свободен веднъж на година. Меси го изравни по тоя показател и скоро ще го мине. Роналдо има 150 мача повече от Меси в кариерата си, но е с едва 30 гола пред него. Единия е с 6 Зл обувки, а другия с 4. Пък за техника, дрибъл, пас и поглед над играта да не говорим. Там го води поне двойно. А и тия, където играят за много отбори, са като платени ***. Днес са с един, утре с друг. При Роналдо няма думи като отбор и колектив. Там е само АЗ.

11

Жан-Клод Юнкер

преди 4 години

Роналдо може само да носи вода на Меси. Меси е по-добър голмайстор, по-добър подавач, по-добър плеймейкър, по-добър дрибльор и с гениален поглед над играта. Роналдо винаги обикаля силните отбори и ги напуска, когато усеща, че нивото им пада. И пак е с по-малко трофеи от Меси.

10

asdf

преди 4 години

Я какви хубави дами. К'ъв е тоя тапишон сред тях.

9

Анонимен

преди 4 години

Само да вметна, че Сеск Фабрегас е бивш съотборник на Меси, а не настоящ, както е написано в статията.

8

Анонимен

преди 4 години

Меси се е изнервил доста след отпадането от Ливърпул и от Бразилия. Сби се и с Гари Медел от Чили за бронзовите медали.

7

Ром"с

преди 4 години

Хм,защо извеждат Меси,а не пияният фен който налита на бой!?

6

Фенъ

преди 4 години

Абе на тоя късия не му ли беше пак крив терена тази година с националния на Аржентина?