fallback

Сериозна травма на врата ще попречи на Искрен Иванов да се качи на ринга на предстоящото трето издание на SENSHI – SENSHI Cup. На негово място, в категория до 65 кг, на 3 и 4 юли в амфитеатъра в Камчия, ще се бие Георги Георгиев от варненския боен клуб „Йорк“.

Високият 1,65 см боец е един от младите ни обещаващи състезатели. Неговите успехи са основно в сферата на кикбокса, но в същото време има значителен опит и в други бойни изкуства. Бил е шампион на държавно първенство по муай тай и има зелен колан по карате.

Георгиев ще направи дебюта си на професионалния ринг на SENSHI срещу руснака Кирил Григориев. При победа, българинът ще трябва да се изправи срещу по-добрия от двойката Сайпудин Джаватханов (Турция) и Виктор Хавиер (Бразилия).

Петър Стойков и Николай Йоргов са другите двама българи, които ще участват в първия по рода си турнир по правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Всички двубои от SENSHI Cup ще се излъчват живо на международната онлайн телевизия Fite.TV, на www.boec.bg, както и на сайта на Световния киокушин съюз – www.kwunion.com. Първият ден от двудневния боен спектакъл ще започне от 20 часа с традиционното за SENSHI зрелищно шоу и квалификационни мачове, а на 4 юли от 20 часа, ще се играят и полуфиналите и финалите. Входът за гала вечерта е безплатен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback