Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

За по-малко от седмица новият баскетболен шампион ''Левски-Лукойл'' успя да си навлече глоба от 12 хил. лева заради скандални расистки прояви на феновете. Столичният отбор успя и да обърне резултата срещу "Балкан" (Ботевград) и да затвори финалната серия с 3:1 победи.

"Всяка титла има своя спомен, тази беше най-емоционалната. Заложихме на българското и сега не съжалявам. Беше най-правилно от човешка гледна точка", посочи треньорът на баскетболния ''Левски-Лукойл'' Константин Папазов.

В студиото на "България сутрин" той определи наказанието от 12 хил. лева като "неприятната страна на финалната серия".

"Последната глоба е много тежка. Такава глоба никога не е имало в българския баскетбол. Ще обжалваме със сигурност. Трябва да бъде потърсена и нашата гледна точка", коментира Папазов.

Запитан на каква фаза е идеята за обединение с автентичния "Левски", който съществува с юношески отбор, Тити Папазов отговори:

"През 2015 г. няма фалит, което е най-важното. Клубът беше спасен от феновете да завърши годината. Глушков разговаря с мен и бяхме принудени - регистрирахме клуб и съдбата беше благосклонна."

Тити Папазов отбеляза, че не вижда причина автентичният "Левски" да откаже обединение с ''Левски-Лукойл'' и финансова подкрепа.

От думите му пред Bulgaria ON AIR стана ясно, че гръбнакът на отбора ще бъде запазен, а вече се работи по селекцията. Ще се търси подсилване на всички постове.

"Амбициите ни ще бъдат за още по-качествени чужденци", отбеляза Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Титко

преди 5 години

Няма такава *** като ревльото тити.

4

Анонимен

преди 5 години

Тити...който се обясняваше в любов на ВИС 2, след това на Ц.Василев и на всички мафиоти на прехода ни.

3

анонимен

преди 5 години

Тоя ревльо ми е толкова не приятен и не му вярвам на приказките за българския баскетбол ще е по добре без него.

fallback