Снимка: Булфото
fallback

Вече е ясна датата, на която българската звезда в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев ще се изправи срещу Дилиан Уайт.

Двубоят, който ще определи официалният претендент за IBF титлата на Антъни Джошуа, ще се проведе на 21 юли в "02 Арена" в Лондон. Датата издаде британецът, който сподели, че няма търпение мачът да бъде обявен официално и за това избърза да съобщи новината.

"Изглежда, че ще се кача отново на ринга на 21 юли в "02 Арена". Нямам търпение това да се случи. Новината скоро ще бъде обявена официално. Останете на линия. Аз изгарям от нетърпение да се бия отново", написа Уайт в Туитър.

Уайт имаше желание да се бие с Дионтей Уайлдър или Александър Поветкин, но преговорите и с двамата се провалиха и сега иска да използва възможността да се добере до мач с Джошуа.

Още новини от спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Рок енд рол

преди 6 години

И не пиша тук щото се имам за гоУем специалист! Опазил ме Господ да се доказвам в Интернет! Пиша, щото обичам бокса и бойните изкуства и обичам да дискутирам за това. Не искам никого да обиждам - просто си изразявам субективното мнение и приемам градивна критика. :)

39

Рок енд рол

преди 6 години

Между другото, явно щото и аз не разбирам толкова много от бокс ( така показват следните факти!) - не очаквах Кличко да използва в мача с Кубрат точно лявото кроше! Явно не съм добре запознат със стила му (което означава, че нищо не разбирам, щото няма извинение да не съм запознат със стила му в КРАЯ на кариерата му! а не в началото). Но това е - не мислих, че Кличко е такъв майстор на лявото кроше докато не гледах мача с Кубрат.

38

Рок енд рол

преди 6 години

Лявото кроше (с предностояща ръка -left hook) си е свиреп, нокаутиращ удар, особено когато е нанесен от майстор! Само казвам имена - тези, които следят бокса ще ме разберат - Томи Морисън, Тайсън, Холифийлд, Дейвид Туа, Джо Фрейзър.. Да бъркаш двата удара означава, че нямаш елементарни представи за бокс!

fallback