40

Рок енд рол

преди 6 години

И не пиша тук щото се имам за гоУем специалист! Опазил ме Господ да се доказвам в Интернет! Пиша, щото обичам бокса и бойните изкуства и обичам да дискутирам за това. Не искам никого да обиждам - просто си изразявам субективното мнение и приемам градивна критика. :)

39

Рок енд рол

преди 6 години

Между другото, явно щото и аз не разбирам толкова много от бокс ( така показват следните факти!) - не очаквах Кличко да използва в мача с Кубрат точно лявото кроше! Явно не съм добре запознат със стила му (което означава, че нищо не разбирам, щото няма извинение да не съм запознат със стила му в КРАЯ на кариерата му! а не в началото). Но това е - не мислих, че Кличко е такъв майстор на лявото кроше докато не гледах мача с Кубрат.

38

Рок енд рол

преди 6 години

Лявото кроше (с предностояща ръка -left hook) си е свиреп, нокаутиращ удар, особено когато е нанесен от майстор! Само казвам имена - тези, които следят бокса ще ме разберат - Томи Морисън, Тайсън, Холифийлд, Дейвид Туа, Джо Фрейзър.. Да бъркаш двата удара означава, че нямаш елементарни представи за бокс!

37

Рок енд рол

преди 6 години

Левият прав (с предностояща ръка (jab) си е предимно тактически удар, за дистанция и в основата на тактиката на боксьора. Не че не се правят нокаути с него, но това е по-скоро изключение отколкото правило.

36

Анонимен

преди 6 години

На 21 юли в Лондон както и в цяла Западна Европа остават само саждите, просяците и кучетата.Ясно е колко "значим" е този мач за световният бокс.

35

Анонимен

преди 6 години

До 29Ти майтап ши си правишш бе :) Джошуа бил само мускули. ....кво да е баница, като Пулев ли :))) В мача с Кличко ясно се видя, че има и акъл и издръжливост Антони. Излезе от много тежък нокдаун и с техника свали кличко .Ти да не гледаш друг бокс .

34

Krom

преди 6 години

А Опулев ще му се Оплези три пъти на един крак. Тоя кво си мисли, а?!

33

Анонимен

преди 6 години

Що бе, кво му е на Опулев - става за бияч в селска дискотека.

32

недко

преди 6 години

всеки си има стил и си индивидуален,и ма4 с ма4 не си мязат..така 4е не може да сравняваме мача на уаит с чисора.Уаит не е за подценяване но е и преодолим,пулев си има шансовете,нашия има добро кардио,но няма мощен завършващ удар и ще гледа да бие по точки,докато Уаит е по брутален и ще гледа да пресира ..а Пулев с неговия прав ляв няма да му стигне за победа,предсказуем е..но все пак е тежка категория,и един то4ен удар и тактики и страдегии приключват,стискаме палци на нашия и дано успее

31

Анонимен

преди 6 години

от 30 до 29И като говорим за един дол дренки, нямаме предвид, че се изморяват бързо и тем подобни глупости...говорим за разлика в класите. Уайт беше убит от Джошуа. как може да казваш че са един дол дренки? Примерно Кличко си е Кличко- легенда и направи зловещ мач с Джошуа. Мислиш ли че Уайт би издържал даже по точки срещу 42 годишния Кличко? Това че Е КЛИЧКО затова Джошуа беше толкова затруднен и по едно време хората си мислеха..особено след нокдауна, че Джошуа е свършил батериите.

30

Анонимен

преди 6 години

до 29 Измаря се бързо Джошуа? Затова ли след 6-я рунд с Кличко от нокдауна събра сили и го нокаутира в 11-я? Затова ли награби по- младия паркър в последния 12-ти рунд и за малко да го нокаутира? Защото се измаря бързо Джошуа?Ти като пишеш, осмисляш ли написаното си, брачед?

29

Krasi

преди 6 години

Ами то прав си е човека като казва че Уайт и Джошуа са един дол дренки - и двамата са само мускули и се измарят бързо. Джошуа например за две бройки щеше да загуби мача срещу Кличко - само това го спаси - че е много по-млад и се възстановява бързо в почивките. Уайт е същия - след 6-7 рунд и двамата едвам стоят на крака ако противникът им държи.

28

Анонимен

преди 6 години

Няма как Киборги като Уайлдър и Джошуа виски по 2 метра да имат за конкуренти лилипута Поветкин, нашия *** или който и да е друг. Имаше една легенда Кличко, но остаря...кво да се прави.

27

Анонимен

преди 6 години

до 26 То всеки чака великия мач между двамата най-големи в момента Уайлдър и Джошуа. Казват че до края на годината ще има такъв. А дано!

26

Анонимен

преди 6 години

А да моя грешкаа ...къде скочих и аз...За пулев говорим :)). Ами и Дилиан е доста над неговото ниво. Пълев неможе да се бие. Аз лично чакам Дионтей и Антони. Такива пълнежи , не гледам.

25

Анонимен

преди 6 години

до 24 Какъв Дионтей те гони, брат? Говорим за Дилиън Уайт.

24

Анонимен

преди 6 години

Това майтап ли е ? ХахаххахаДионтей, ще му направи гьозаа, като дупее. Тоя носи на бой, като чувал с пясък. А нашия , не се научи 20 години да удря. Как я мисли ...не знам.

23

Анонимен

преди 6 години

до 14 Уайт пенсионер? Той е на 30 години с 7 години по-млад от Пулев, бе смешен!

22

Анонимен

преди 6 години

02 e различно от о2....

21

Анонимен

преди 6 години

до 17 Ти олигoфрен ли си? Къде си сравнявал Джошуа с Уайт? А това че спомена , че са един дол дренки, ***?