Снимка: Reuters
fallback

Жребият за първия кръг на София Оупън бе изтеглен, а от него стана ясно, че Александър Донски, наричан Новия Григор Димитров, може да се изправи срещу голямата звезда на тенис турнира в "Арена Армеец" - Стан Вавринка.

За да се случи това, Донски първо трябва да елиминира квалификант в първия кръг и едва във втория да се излезе срещу носителя на три титли от Големия шлем.

Най-интересната среща от първи кръг противопоставя Димитър Кузманов и Жоао Соуса, а останалите срещи са следните: Маркос Багдатис - Михаил Кукушкин, Михаил Южни - Андреас Сепи и Адриан Андреев - Денис Истомин.

Освен Вавринка, който е №1 в схемата, Жил Мюлер, Адриан Манарино и Филип Колшрайбер са поставени в топ 4. Това означава, че четиримата почиват в първия кръг на турнира в София.

Още тенис новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Shark

преди 6 години

Гришо не постъпи достойно като се отказа от този турнир. Винаги съм бил на негова страна когато тук разни безобразни го плюеха. Но сега няма да го защитя, въпросът е принципен. Един спортист и печели, и губи, и за загубите не трябва да бъде укоряван особено. Но това да се откаже да играе в собствената си страна, защото парите са малко, вече е недостойно. Не му прави чест.

5

Ганчо

преди 6 години

Пак ни излъгаха с участието на хасковския. Този никога не е мислил да играе в България. На този му вземете гражданството. и да си живее в Монте Карло.

4

Малко статистика

преди 6 години

Александър Донски : Ранк: 1553 2 победи и 11 загуби на АТП турнири. Успех ;]

fallback