6

Shark

преди 6 години

Гришо не постъпи достойно като се отказа от този турнир. Винаги съм бил на негова страна когато тук разни безобразни го плюеха. Но сега няма да го защитя, въпросът е принципен. Един спортист и печели, и губи, и за загубите не трябва да бъде укоряван особено. Но това да се откаже да играе в собствената си страна, защото парите са малко, вече е недостойно. Не му прави чест.

5

Ганчо

преди 6 години

Пак ни излъгаха с участието на хасковския. Този никога не е мислил да играе в България. На този му вземете гражданството. и да си живее в Монте Карло.

4

Малко статистика

преди 6 години

Александър Донски : Ранк: 1553 2 победи и 11 загуби на АТП турнири. Успех ;]

3

Анонимен

преди 6 години

Вавринка е човек а Гришу ................................. ........ .. ...... ................. .................... ............. ..... ...... . ............... ........... .......................... . ............. .................................. . ....... ............. .... . Да му се отнеме гражданството!

2

Анонимен

преди 6 години

Горките момчета, като боксови круши ще са. То хубаво им се дава шанс, но нивото им е доста различно

1

Анонимен

преди 6 години

Жалка история..Вавринка няма нищо общо с оня Вавринка където играха с Джокович епичната битка на Ролан Гарос. Не знам какви мазохисти ще го гледат тоя турнир в София.