Снимка: Facebook
fallback

Фенове на Керала Бластърс посрещнаха на летището Димитър Бербатов. Жълто море от привърженици на тима изпадна във възторг при пристигането на българина.

След мощни скандирания: "Берба", той бе облечен в жълта фланелка, веднага закичен с шал на Керала. Бербатов запамети на телефона си емоционалното посрещане.

Преди да потегли към Индия, Бербатов обяви, че големият ден идва и запита с намигване: Керала Бластърс, готови ли сте? А от официалния профил на най-популярния клуб в индийската Суперлига веднага отговориха: "О, да, готови сме! Това няма да е като нищо друго, което си изживял досега. Жълтото море те очаква!"

Първенството на Индия започва на 17 ноември. Феновете вече обявиха, че нямат търпение да посрещнат Бербатов с песни и на своя стадион "Джавахарлал Неру". Съоръжението е с капацитет 75 000 зрители, а посещаемостта в предходните сезони е средно около 50 000 на мач.

Още снимки още посрещането на Бербатов вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

А така те тая балерина е точно за там!Да вземат да му дадат роля в някоя индийска сапунка, да клати глава и да върти очи на фона на ужасна музика!

14

Анонимен

преди 6 години

Аз бях от хората, които на времето го защитавахме по форумите на МЮ. Сега съжалявам за пропиляното време. Оказа се, че нито феновете на МЮ са читави, нито Бербатов заслужаваше пподкрепата. Една година повтаряше колко му харесва Англия и английския футбол, а ако искаше можеше хиляда пъти да отиде да играе в някой клуб от техните по-долни дивизии за по-малко пари. След като се върне от Индия ще отиде в БФС и ще точи държавата като Перуката, Лечков и останалите като тях.

13

Петърчо

преди 6 години

Човека ще си трупа парици в банковата си сметка играейки на ниво достатъчно добро за индийската първа лига или как там се нарича пък вие продължавайте да си леете омразата. В залеза на кариерата е и чак сега да изливате злобата си е някак си нелогично. Но както се казва за здрав и бодър организъм всекидневен онан... така де хейтеризъм. Та било то и под формата на коментари в някакъв си сайт.

fallback