15

Анонимен

преди 6 години

А така те тая балерина е точно за там!Да вземат да му дадат роля в някоя индийска сапунка, да клати глава и да върти очи на фона на ужасна музика!

14

Анонимен

преди 6 години

Аз бях от хората, които на времето го защитавахме по форумите на МЮ. Сега съжалявам за пропиляното време. Оказа се, че нито феновете на МЮ са читави, нито Бербатов заслужаваше пподкрепата. Една година повтаряше колко му харесва Англия и английския футбол, а ако искаше можеше хиляда пъти да отиде да играе в някой клуб от техните по-долни дивизии за по-малко пари. След като се върне от Индия ще отиде в БФС и ще точи държавата като Перуката, Лечков и останалите като тях.

13

Петърчо

преди 6 години

Човека ще си трупа парици в банковата си сметка играейки на ниво достатъчно добро за индийската първа лига или как там се нарича пък вие продължавайте да си леете омразата. В залеза на кариерата е и чак сега да изливате злобата си е някак си нелогично. Но както се казва за здрав и бодър организъм всекидневен онан... така де хейтеризъм. Та било то и под формата на коментари в някакъв си сайт.

12

БАБА БУНА

преди 6 години

ПЕРУКАТА И ЗА БОБЕНА ЧОРБА НЕ СТАВА,БЪЛГАРСКИ ФАЛИРАЛ СЪЮЗ.БФС

11

Сандо

преди 6 години

поочти като в Арда Кърджали само дето са повечеко и плащат по-добре

10

Лош пророк

преди 6 години

Както досега: 2-3 сносни мача, после все по-често търкаме скамейката; после неизбежната контузия и след Нова Година чакаме края на сезона като твърда резерва. Конфликти с треньора, изявления по медиите, колко неразбрани и неоценени сме и ...край на кариерата. Щото след Индия други балъци вече не останаха.Нищо лично!

9

Анонимен

преди 6 години

КАК ГО ПОСРЕЩНАХА ГЪРЦИТЕ В СОЛУН И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ГО ИЗГОНИХА. ТАКА БЕШЕ В МАНЧЕСТЕР И СЛЕД ТОВА МУ ПЕЕХА ГУУД БАЙ , .... А МОНАКО , ФУЛМ , О МЪКО МЪКО...

8

Пената от Мировяне

преди 6 години

Стоичков и Бербатов !!! Това са великите футболисти на България !!! Останалите са за пълнеж !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Кво жълто море, това си е направо кафяво.

6

Анонимен

преди 6 години

аве БЕРБО що не доиде в Столюпеново ем е по близко ем са същите хора щеше да има кючек маанета до припадък

5

Анонимен

преди 6 години

Индийците нямат силен футбол. Затова се радват така на пропадналия Бербатов. В Южна Америка, даже нямаше да го отразят.

4

мумбаец

преди 6 години

Следваща крачка 9ка в националния на Индия...

3

Анонимен

преди 6 години

Успех на Бербатов!

2

Анонимен

преди 6 години

Като видя тези тъмни тумбести физиономии ми причернява.

1

Божинката

преди 6 години

Кво ? ... А за мен няма ли едно местенце в Индийската Суперлига , бе ? ... Три жени трябва да издържам , ей ! ... Да ме вземат , бе ! ... Мога да чистя кенефите на стадиона след мач на Бербата !!! .... Освен това им обещавам , че ще БЕЛЕЖА редовно ........ В ИНДИЙКИТЕ !!! ..... Там нали имат хубави Индийки и яки дискотеки ?!?! ...........