Снимка: Reuters
fallback

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев отговори на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

Преди два дни непобеденият британец изказа възмущението си, че мачът му срещу Кобрата се е отложил. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф, но тежка контузия принуди Пулев да се оттегли, а на негово място ще излезе Карлос Такам.
 
Вижте в материала на Gol.bg какво написа Кобрата относно думите на Джошуа, че не е трябвало да се отказва след травмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Рок енд рол

преди 6 години

До до Рок енд рол. Не знам дали е така. Но според мен не се води спор по същество, има едно голямо оплюване, зле прикрита злоба и завист. Спорт се гледа и за да получиш естетическа наслада, както любителите на изкуството разглеждат картини, например. Не съм видял някой да влезе в галерия и да почне да псува художниците. Това на някакъв мазохизъм ми прилича. Злобата яде този, който я изпитва. Не този, към който е насочена.

18

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд рол:Имам чувството (естествено не мога да го докажа), че някои български мафиотчета са залагали на мача и поради отлагането на мача са изгорели с някаква очаквано голяма печалба. Така мога да си обясня тоталната злоба срещу Пулев във всички медии. Смятам, че в случая сега Пулев постъпи правилно. В предния мач за титлата екипа на Кличко го предупреждаваше, че не е подготвен и го съветваше да срещне повече съперници преди Кличко, но Пулев не ги послуша, избърза с мача и сгреши.

17

Рок енд рол

преди 6 години

Имаме само един боксьор, стигал до претендент за световната титла в тежка категория (два пъти). Може и да не стане. Но това има малка България в този спорт. Според мен не е малко.

fallback